-
Re: woooaahh!
na jeho strankach:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Matej
jj ja si taky myslim ze ma:):):(holky nejak to musime prezit:) -
Re: Re: Re: Re: Matej
jezis to snad neeee -
Re: Re: domiik
domiiku kolik ti je prosm let? jen jestli jsi pro nás konkurence *15* *1* -
Re: Re: Re: Matej
podle čeho soudíš, že má přítelkyni? -
Re: Re: Matej
Soudě podle jednoho rozhovoru a jedný zprávy tak jo... *9* *7* -
Re: Re: Jen tak dál
no, aky i myslím. Pro nás je nedosazitelná hvezda z plakátu, jako treba Bill kaulitz nebo tak, ale ty ho znás. Je to pro tebe normálka kluk jako pro mě spolužák. pro nás je nedosažitelná ikona a pro tebe je normální...takhle jsme nad tím nikdy neuvažovala...proc to pro vás není výhra? Snad není domýšlivý???? *1* -
Re: domiik
to si dewlas kozy? *1* o cem si s nim porad vykladas... nebere te jako trapku? *3* -
Re: Re: domiik
a o cem si s nim povidas? bud konkretni, radi ti budem zavidet *1* *14* -
woooaahh!
wooaahh....ja jsem fakt uplne káklá z tech fotek v tom kabatu...sou nadherný!!! *14* *14* kde je berete!!??? *14* *14* *8* *8* -
Re: Jen tak dál
pro tebe je to uplně normalni že jsi s nim chodila na vysku...je to tvuj kamarad(asi)kdyz ho znas, tak ho neberes jako takovou hvezdu jako to bereme my.... *3* zene... -
Re: Matej
nee....on nema pritelkyni zene!! *9* *9* *9* *8* *8* *8* *13* *10* *9* -
Matej
Ale stejne je tak krasnej!! Ja ho mit tak v ruce, tak by se chudak malickej musel bat......No ale stejne by me zajimalo, co si asi musi myslet jeho pritelkyne, kdyz si to cte:-) *1* -
Re: domiik
domiku, kde jsi s nim mluvila??? *1* n já chci takyyyy -
domiik
dnes jsem o5 mluwila s matejem s. je tak milej a ma tak krasnej hlas *14* *14* *14* -
Re: Re: Jen tak dál
Naprosto rozumím, ale věř, že to není žádná výhra. Nikdo to tam nebere jako štěstí *1* -
Dotaz
Nevíte za jakým účelem byly ty fotky udělány? nebo kde jste je alespoň našly???? -
Re: Re: káknu si z fotek...
no, ale jsou stejně ové...předtím tam nebyli... je to divně udělané, ale určitě tam nebyly *15* -
Re: Jen tak dál
tak to ti závidím *9* já chodit s ním na výšku, tak ji asi nedodělám. někdo má holt štěstí no *1* -
Re: káknu si z fotek...
Až na detail, že tři z šesti nových fotek vůbec nejsou nové a najdete je na straně 3 a 4