-
Re: Re: Re: pozdrav
a líbí se Vám víc blondýnky nebo brunetky *5* *14* -
Re: Re: Re: Re: pozdrav
Tak v tomhle vam opravdu neporadim.A zpevakem se stat opravdu nechci! *1* -
Re: Re:Pozdrav
Co si myslis ze vic nez polovina? *7* -
Re: Re: Re: pozdrav
...jsem moc ráda,že jsem na Váš film šla-pro mě to byl krásný zážitek.Byla jsem na něm třikrát *15* Ach jo...už měsíc myslím jen na vás *9* *9* .Poraďte-co mám dělat??nechcete se stát aspoň zpěvákem?-kupovala bych si vaše DVD *1* *5* -
Re:Pozdrav
Myslím, že víc než polovina... -
Re: Re: pozdrav
OO dekuji vam moc.Roli Vilema a me bych vubec nesrovnaval sme oba uplne odlisni.Jaky jsem v normalnim zivote na to vam bohuzel odpovedet nemuzu to by jste se musela zeptat mich pratelu,ale snazim se byt uplne normalni!
MATEJ S. -
Re: pozdrav
znala jsem Vás už před tím,než jste vzal roli ve filmu Máj - v Máji ste byl úúúúžasnýýý. *4* zajímalo by mě,jaký jste člověk v normálním životě-jste fascinující. *5* Jak byste porovnal vás a Viléma?? *5* -
Re: pozdrav
A nechcete se dát k herectví? *7* *3*
A co jste dělal doposud? -
pozdrav
Mile slecny a damy.Pred chvili jsem domluvil s jednou milou slecnou ktera me poprosila abych jsem se sel kouknout na tuto stranku.A nestacim se divit kolik mam fanynek,ale jsem moc rad!!A ted uprime kdybych nevzal roli Vilema v Maji tak me polovina z vas nezna.Prichazi mi spustu e-mailu na otazku:nechcete se dat k herectvi?A ja na kazdou otazku odpovim ne nechci zustanu u toho u ceho jsem doposud byl.Takze ted bych vas chtel vsecny poprosit uz se na tuto otazku neptejte.
Dekuji vam moc MATEJ STROPNICKY *3* -
ja ho zeru
matyho proste zeru *14* -
Re: Re: !
besexdu *1* *1* *1* to je pekny *1* *1* *1* *1* *1* ja chci taky besedovat!!!!! *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: potkávání Matěje
já bych čekala kdybych byla pražačka *14* *14* *14* zas tak ho žeru *4* -
Re: !
proč jste vy měli besexdu? já bych s ním taky měla ráda besedu *14* -
Re: Co má Matěj s nosem???
Jestli Matyho někdo bacil, tak ho za to bacím já!!! *16* *16* *16* YEAAAAAH *5* *5* -
Re: Re: Re: !
a o cem ste besedovali??:) -
Re: ??
ty jsi fakt divná.... *9* *13* -
Re: Re: !
fakt? ty jo to se mas.... hele a s kym? -
Re: podívej se mi na blog!
mas hezkej blog hlavne tu prvni stranku :) -
Re: !
fakt???teda!!!jakou besedu?mohu li se zeptat *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: do zbraně!!
Já sice nejsem černovláska,ani bruneta,ale s blondýnou si mě snad nikdo nesplete *1*