Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michelin12

Re: Re: Re: Re: Re: článek

Jujda...tak..já jsem to taky četla dámy..no a příjde mi to dost drsný...
    Neumět angl. ani 5 slov a hned ho tatík vysadí někde za hranicemi..Fakt hustý...Každopádně pan Stropnický starší určitě věděl, co dělá a svému synovi věřil...cheche no a jak to dopadlo??? Pane Stropnický! Můžete být na synka pyšný *3* *3* Prokousal se a je to v suchu *3* *3* Gratuluji Maty *4* *3* *1*
  • michelin12

Re: autogram

Nemachruj!!! *5* *5* Taky bych si počkala po škole před budouvou SZ ale jaksi je vzdálená 300 km *9* ..ale co už *3* Bez autogramu se dá žít..Každopádně...bylo by pěkné ho mít na nástěnce *7* *5*
  • michelin12

Re: Re: Re: haha:)

Chacha *15* *15* Tak..musíme ferrerko otevřít nějaké zajímavé téma...aby to přestalo upadat..protože mi se taky zdá, že už to tady někdo trošičku přehání *13* *13* *13*
  • michelin12

Re: chachacha

MPFM... *15* *15* *15* To je k smíchu *15* *15* *15* Už úplně vidím, jak někdo, kdo mluví tak jak mluví a píše tak jak píše bude psát s takovýma překlepama a chybama...no to sorry ale musím se zasmát *15* *15* *15* Vždyť má školy proboha!!! To ani já..žákyně... nenapíšu tolik chyb do jedné odpovědi...ten, kdo se za něj vydává, tak je teda pěkně ubohý...A už vidím, jak úplně žhaví klávesnici, aby odepsal na stupidní otázky...ještě jednou: cha-cha-cha-cha-cha!!! *15* PS pro opravdového Matěje: Nechtěla bych, aby se za mě někdo vydával...upřímě s panem místopředsedou soucítím...ale je to spíš k smíchu, než k pláči... *15* *15*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: článek

jj presne to sem cetla:)ale ja nevim..s kazdym jeho rozhovorem sem tak jako hned chytrejsi,ale tady je videt ze on si ten uspech fakt zaslouzi:)nemel to taky lehky:)a prave proto ze kdyz si vzdycky ctu ty jeho rozhovory tak mi pripada fakt inteligentni a chytrej:)
  • Re: Re: Re: Re: článek

jak tam mluvej o tom, jak byl v zahraničí ve škole a nikomu nerozuměl atd..... nevim me to tak prislo
  • ferrerrka

Re: Re: Re: článek

nebn..ja to nasla..teda pokud je to jak tam mluvej o otci a o tom jak studoval na skolach atd..ale smutny..ja nevim,proc ti to tak prislo???
  • Re: Re: článek

jestli chces tak ja ti to oscanuju ale posli mi do vzkazu email
  • ferrerrka

Re: článek

nene,ale hledam to na strankach..ehm..jak to myslis smutny???
  • článek

čusik hele ted sem si přečetla v pátku z lidovejch novin o matejovi pár stránek.... vyšlo to 26.9 no bylo to takový smutný... čet to někdo?
  • ferrerrka

Re: Re: haha:)

děkuju *14*
  • Re: haha:)

přidávám se k ferrerce...to jak to tu šlo do kytek byl důvod, že jsem fanklub opustila...ach jo, dokud to byl Matěj a ne Vilém bylo to tu fajn
  • autogram

možná budu mít Matějův autogram...:-)
  • ferrerrka

haha:)

Mila devcatka to co se tu deje je opravdu podle me komicke..nechapu jak nekdo muze verit ze sem matej chodi:)a i kdyby vazne si myslite ze by travil cas tim ze by psal s prominutim takove sracky???? *1* *1* *1* omlouvam se uzivatelce aa,ale podle meho nazoru jestli ovsem mluvila pravdu ze je ji 25 tak se chova ani ne na 15:)nemusite se mno souhlasit,ale nez se sem prihlasilo tolik fanynek,bylo to tady fajn...bylo nas tu malo a byly jsme v pohode fanklub ktery neresi jen ze matejovi to sluselo v maji,ale resily jsme mnohem dulezitejsi veci *9* ¨mrzi me ze to tady tak upada..hodne sem se tady skamaradila a verim ze to neni jen tak kamaradstvi pres net,a proto se omlouvam ze tu pisu takove romany,ale snad se mnou aspon nekdo bude souhlasit:)protoze tomuhle se prece kazdy rozumny clovek musi smat...
  • chudák

Jestlipak má vůbec opravdový Matěj tušení, co se tu děje...skoro na trestní oznámení *7*
  • tery01

blbooost

kazdopadne si tady nekdo mysli,ze je hrooozne vtipnej *9* *9* *9* *13* *13* *13*
  • Re: ??

takže Mates je gay:-))))
  • ??

Takže za prvé, znám Matějovo vyjadřování, za druhé: na stupidní dotazy urč. neodpovídá, navíc probírat soukromí s cizíma lidma ho vůbec nebaví, takže fiktivní Matěj to urč. je... otázkám tipu - máte přítelkyni, líbí se vám víc blondýnky nebo tmavovlásky, atd.. tomu se opravdu musím smát - on to má totiž navíc ještě jinak a o ženskejch by se tady nebavil... Proberte se a řešte důležitější věci.
  • Re: nwm

To jo, čekala bych úplně opačný odpovědi *9*
  • nwm

ty wole ten kdo si tu hraje na matyho tak je peknej curak on kone miluje a jezdi na nich wazne me ten clowek sere

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit