-
pozdrav
tak uz jsem tady chcete se me na neco zeptat? -
pozdrav
Dobry den mile damy a slecny jsem tu zase jenom na skok *3* -
=o)
hej tak k těn propiskám..je to zábava okrádat strany o takové blbovinky...někdy se to celkem hodí třeba ty propisky ve škole nebo mám s čím hrát pexeso atd....však to znáte ne?? *1* *1* *4* *3* *5* *15* *15* *4* *4* -
Jo a pěkná blbost!!
Ještě o tom, co se tady prodiskutovávalo - to je úplně jasný, že to, co tady psal "matěj stropnický" nebyl Matěj *1* Za prvý, určitě by sem nepsal, to je jasný, za druhý, myslíte, že by psal timhle způsobem? Bez čárek a s pěknejma hrubkama?? Tak to určitě *1* Takže klídek, vy, co si pořád ještě myslíte, že to byl skutečnej Matýsek náš zlatej *14* -
Tak já taky...
Ahoj holky (pochybuju, že tady diskutujou taky kluci *1* ), tak já se k vám taky přidávám a chci s vámi souhlasit v tom, že Mates je fakt skvělej... Znala jsem ho ještě předtim, než vzniknul Máj, ale je jasný, že po shlídnutí Máje jsem se o něj začala víc zajímat... *1* Musim říct, že mu moc fandim a moc ho uznávám...ve svym poměrně nízkym věku toho hodně dokázal..ale proč sem tohle psát, když to stejně všichni víme...no a je to kus, to by tady asi taky nikoho nenapadlo... *1* Je blbost se chlubit, že mi Matěj odepsal na maila, protože jak koukám, tak odepisuje všem a to je jedině známka toho, že to neni žádnej nafoukanec a tim víc u mě stoupnul v ceně *3* Ale musim se s vámi podělit o skutečnost, že jsem mu (kromě jiného) napsala velmi upřímně, že "politice absolutně nehovim" a on mi napsal "...a politice se nebraň, ona se Tě taky týká :-)", tak teď přemejšlim, jestli bych si z toho neměla vzít příklad, jestli to nebyla jakási rada do života *1* Co myslíte? Je pravda, že v Táboře na náměstí jsem potkala ODSáky a vzala si od nich volební program a propisku a další matroš *1* , takže mám teď trochu výčitky svědomí, že jsem byla Matějovi "nevěrná" *1* No a jinaxem ráda, že má tolik fanynek, tzn. že nejsem sama *1* Ale to by asi ani nešlo, co?? *3* -
Re: Re: Re: matěj sem nepsal!(to je snad všem jasné)
umm...počkej, podivam se jak to napsal...ja jsem to totiiž nepřepisovala nebo nekopírovala z mailu. zapamatovala jsem si to, co napsal a napsala jsem to tak, jak jsem si myslela že to napsal ale přeně to napsal takhle: přece nebudu diskutovat sám o sobě, žejo..
tohle už jsem zkopirovala z mailu ať je to přesně... *1* *1* *1* OK? *3* *4* -
Re: Re: matěj sem nepsal!(to je snad všem jasné)
"proč by jsem?"...ale ten náš vystudovaný inteligentní novinář Matěj by snad napsal "proč bych"...ne? *1* -
Re: Re: matěj sem nepsal!(to je snad všem jasné)
jj myslim ze si udelala dobre..nekteri z nas by trochu potrebovali..mno..pochopit ze to ze sme matejovi fanynky tak to jeste neznamena ze on z nas bude taky tak hotovej jak my z nej:) -
Re: matěj sem nepsal!(to je snad všem jasné)
chtěla jsem jen, aby se to tady zase uklidnilo...OK? *4* -
matěj sem nepsal!(to je snad všem jasné)
ehm...takže...za prvé! nechci abyste si teď myslely, že tady machruju s tím, že mi Matěj napsal...(myslím, že už napsal většině z vás) *13* *13* *15*
za druhé! mám svolení vám vyřídit, že to nepsal Matěj(to je snad všem jasné)
za třetí...naše obavy z toho, že se sem Matěj podíval se naplnily a to že se sem někdy podíval je fakt!(tak jsem to aspoň pochopila)ale nikdy sem nic nepsal! cituji: proč by jsem taky diskutoval sám o sobě, žejo...
teď už necituji:...a je to tak děvčata!!*4* *13* *13* -
Re: Blbost
jo mas prawdu az na ten e.mail ja si snim pisu a je w pohode *14* -
Blbost
Mile dámy.Naní vám ani trošičku divné,že Matěj Stropnický by asi byl registrovaný uživatel a že by psal spisovně a s čárkama atd.Stejně asi nemá čas sem chodit a odepisovat na takový dementní otázky.Chudák,měl by si změnit e-mail.Takhle musí být pod palbou nesmyslných stupidních otázek a milostných dopisů... *14* -
debzoti
jak ste si mohli myslet ze si pisete s matejem?ty wole to da rozum ne? *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
bože můůj!!
toš ale holky!! jste normální?? vy jste si fakt myslely, že matěj má čas na pravidelné psaní do diskuse???....ehm ehm.....no a navíc! matěj je vzdělaný a chytrý člověk a pochybuju, že by slovo "jsme" napsal bez "j" !!!! *13* *13* *13* *9* *9* *9* to se k Matějovi vůbec, ale vůbec nehodí!!!.... *13* *13* *13* nemyslíte?? -
Lidi, lidi...
Jak jste si holčiny mohly myslet, že si tady píšete s M.S.? *13* Teď jsem si to pročetla a tak amatérské odpovědi jsem už dlouho neviděla.. *9* To natuty nepsal on, četla jsem letos v MF DNES rozhovor s Matějem Stropnickým a odpovědi byly na daleko vyšší úrovni, prostě jiné vyjadřování /lepší/. Pisálek, co si tady na Matěje jen hrál má IQ tykve dle jeho vyjadřování a pravopisu.. *9* *9* *1* -
Re: důkaz
joj tj dobře mi to přišlo divný *13* *13* *13* -
Re: haha:)
Já bych klíďo zůstala u Viléma. Nerozdělovala bych to nijak,přece to s Matějem souvisí,kecání o Matějově roli je stejný jako kecání o Matějovi v politice.Ale co mě silně štve,jsou čím dál tím trapnější komentáře,některý jsou fakt hodně přehnaný. -
Re: důkaz
No konečně *1* stačí "aa" a "Re:Re:Re:" ??? -
důkaz
Tady je pravděpodobný důkaz, že M.S. byl tou dobou, kdy jste si s ním povídaly, asi někde jinde než u svého počítače... Takže slečny, asi jste se fakt nachytali...
http://www.gymkh.cz /bakalar/pm081001.htm *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: chachacha
Přesně. A to pořádnou. A je vidět, že některé fanynky to opravdu v hlavě moc srovnané nemají a skočí na každou pitomost. Zamyslete se trochu, dámy. *8* *13*