Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Že by?

jj,je to jeho sestra,jmenuje se myslím Anna Stropnická.a kdesi jsem četla,že i Matěj měl hrát v Ordinaci *1*
  • nika.

Re: Matěj padá z žebříku!

No,právě jsem koukala.Propadl se ze sedmýho na osmý a teď už na devátý!Musíme sem co ejvíc chodit!
  • tery01

Re: Že by?

to je jeho sestra *3*
  • Že by?

Ahujky! Chtěla jsem se ujistit... Kdo sleduje Ordinaci v růžové zahradě, tak určitě ví, jakou Aničku Fryntovou mám na mysli. Nu a nechodí ona náhodou s Matějem? Protože jak je na stream.cz či tady v galerii videí ta premiéra máje, tak se tam fotí s tátou, nějakou starou paní a vedle ní je holka, která vypadá úplně jako ta anička.... tak mi to přijde divný... plsky odpovězte... díky! *3* *3*
  • wendy.94941

oprava!!

*nechat
  • wendy.94941

Matěj padá z žebříku!

hej děláte si srandu?? *10* *10* *13* *5* matěj za chvilku zmizí z žebříčku top 10 celebrit a na jeho 7.místě je kachna Agáta Hanychová! co budeme dělat? nemůžeme ho nechad spadnout z žebříku! *13* *13* *13* víte jak by ho to bolelo?? *10* *10* *9*
  • wendy.94941

Re: Re: mluvila jsem s nim!

u nás ve městě...dost daleko od prahy...hej ale ja se s tim nechci chlubit! jen to byl nejlepsi den meho zivota <-strucne jasne receno *3*
  • tery01

Re: Re: Re: Re: Re: Pratelska rada

a tohle rika jarmila??? *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Pratelska rada

Já ho viděla a slyšela a v televizi ještě víckrát, a mám stejný dojem. Ignoruje cizí názory, ignoruje fakta, tak co je jiného?
  • nika.

Re: mluvila jsem s nim!

Kdy?Kde?Povídej!!!
  • wendy.94941

mluvila jsem s nim!

prave drzim v ruce propisku, kterou mi sam dal....áááááááá..... *1* *14* *14* *14* *10* ja sem myslela ze se pokakinkam ...nejdriv jsem brecela, ale potom to bylo ok! potom jsem se bala, ze je to sen!...mluvila jsem s nim!...no...ale zadne chlubeni holky.... *13* *13*
  • Re: Re: Blbost

mysliš,že si píšeš s ním???? *3*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: Pratelska rada

no to urcite:)ale tak Maj nebyl zas tak hroznej....dialogy mu mozna moc nesly,ale proste se na tu roli hodil...jako myslim vzhledove:)uz si tezko dovedu predstavit lip zobrazeneho vilema:)ta role mu hlavne slusela:D
  • Re: Re: Re: Re: Pratelska rada

Souhlas. Politika jde Matějovi fakt trošku líp, jako herec je úděsný. Ale viděl jsem ho předstírat herectví jen v Máji, možná je jinde lepší.
  • tery01

Re: Re: Re: Pratelska rada

ok,kazdy muze mit na mateje nazory jake chce ,jestli blbe nebo dobre to uz je mi celkem fuk,ale proc hned psat ze je ignorant???neni to trochu drsny slovo na to ze ho nejspis ani neznas????fajn resit to nebudu ,ale prijde mi to jako dost prehnannej nazor... *9* *9* *9*
  • makca.m

postřeh

hej jak na jedné fotce Matěj nohu přes nohu jako dámička jůů to je hustýý *1* *1* *3* *3* *4* *4* ...hej nob jak je na fotce kde cosi píše..tak jak vzorně drží tu propisku *15* *1* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *10* *4* *4* *3*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: nooo

no spravně..sma pišeš že se každý múže vyjadřovat jak chce,tak přesně tak se tu vyjadřujem my:)s našima nazorama..diskusni forum je od toho aby tu lidi diskutovali a je jedno o cem:)
  • emo.cindarella

Re: Re: nooo

ježiš, co furt řešíte! Tak jako má své fanynky Tokio hotel nebo Zac Efron, tak je má i Matěj. Tohle miluji tě je asi o něčem jinemé, tak nevím proč se v tom pořád někdo pitvá. Každý si může cítit a vyjadřovat se jak chce ne? *9*
  • Lenka

Myslim že Matěj je fakt úúúúúúúúúúúúúúúúú
  • ferrerrka

Re: nooo

Jj ja teda taky osobne nejsem pro to ze ho tady nekdo miluje:)az ho poznate osobne a pujdete s nim na kafe a budete ho znat tak mesic tak potom vam to mozna i budu verit:)ale myslim ze uz to nema cenu to resit resilo se to tu tisickrat a stejne se nic moc nevyresilo:)kazdej ma na nej jinej nazor a jinej pohled a zadnej nazor ani pohled neni spatnej:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit