Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12meggy12

lIDIČKY MUSÍME ZABRAT !

JAK SE TU NĚKDO ZMÍNIL ....PROSTĚ NEMŮŽEME DOPUSTIT ABY MATĚK SPADL ZE ŽEBŘÍČKU !!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* JEŠTĚ KDYŽ JE PŘED NÍM TA TRUPKA AGÁTA ...MNO MĚ SNAD JEBNE *10* *10*
  • ferrerrka

Re: Re: ehm

presne:D:D:D
  • emo.cindarella

Re: ehm

no to asi bude určitě bude pravda *9*
  • nika.

Re: Poučte mě

Jo,je to žebříček návštěvnosti profilů.
  • ferrerrka

Re: Re: nos

no jo...myslim ze v tu chvili si se zapomnela zeptat na vice veci *1* no ale dokonale to chapu:D
  • wendy.94941

Re: nos

když jsem s ním mluvila, všimla jsem si toho, že má něco na nose(skoro mezi očima), ale byla jsem z něho tak mimo, že jsem si nevzpoměla se ho zeptat, co se mu stalo... *9* *9* *1*
  • ferrerrka

ehm

ty jo holky...cetly jset rpispevky uzivately nereknu,.,na strance 21 a 26...zvlast na ty 21 je to velmi zajima´ve...ze ho pozvala na piti a on ji dal jeji cislo:Dhmmm......
  • Re: Máj

ze je bozi to je slabi slovo ja ho mam zaramovaneho u postylky ja na nej furt myslim *14*I LOVE MATĚJ 4rever *14*
  • Re: wendy

cha cha cha*1* když sem byla na jeho autogramiádě tak sem ho pozvala na skleničku a on semnou šel tak sme pokecali ovšem možnym (a dal mi svoje cislo) *14* *4* *14* jak ja ho miluju *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: potkávání Matěje

kazdej vi ze kecas a náhodou sem byla na jeho autogramiádě *1*
  • ferrerrka

Re: ahojjjky

ne dyt ja to netvrdim..jen sem to tak konstatovala:D...uvidis ze napise..jak je to dlouho co si mu psala???
  • ahojjjky

hej ze ho strašně miluju to jsem mu fakt nepsala
  • ferrerrka

Re: ahojjjky

mno tak on vetsinou odepisuje ale me treba taky napsal asi az po peti dnech tak musis cekat. mno a taky mozna zalezi na tom co si mu napsala,ptz jestli si psala jak ho desne milujes tak asi nenapise...mno a nebo ma taky ted hodne prace jak sou volby a tak *1* neboj se ozve
  • ahojjjky

ahoj holky stalo se vam některé že by vam MS neodepsal mně totiž neodepsal *7* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Že by?

Bože je to jeho sestra
  • criss

Poučte mě

*1* To jako čím víc budu navštěvovat Matějovo profil tak tim bude populárnější v tom žebříčku či co? *4* omlouvam se za neschopnost *1* *1*
  • nos

Jak se tu řešil Matěj s rozbitým nosem - to je ta odřenina, co je vidět na -momentálně druhé- fotce, jak se podepisuje, kousek od oka? *4*
  • Re: Re: Re: Že by?

Já jsem blbá... já si přečtu jen jednu odpověď a hned to beru za hotový než abych sjela dolů... *15* *15* Omlouvám se... *3* Díky
  • Re: Re: Že by?

Aha... Díky.. ona má vlastně 2 sestry, že jo? Nu a je to ta z ordinace nebo mi jí jen připomíná? Spíš jen připomíná, protože v titulkách jsem žádnou Stropnickou nečetla... ale účes má stejnej... *15*
  • tery01

Re: Re: Re: Že by?

jj v nejakym rozhovoru s ni to rikala a pak este k tomu rekla ze v ordinaci se neresi zadnej problem s radarem takze by tam stejne nehral *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit