-
Matěj
Ahojky všem, psala jsem Matějovi, aby mi posal svoji fotku a dneska mi odpověďěl, že už mi ji poslal...Strašně se teším až mi přijde....:-)) -
Re: wendy.94941
hele,teď jsem si uvědomila,že ta hanychová je vlastně jeho nevlastní ségra *3* -
jjjjjjooooojky
*9* *9* *9* achchchch joooo jestli se propadne tak to nepreziju -
Co by
Co bysme jako měli dělat? prostě sem budem chodit furt dokola *9* -
AchJo
*Je tak nádhernej!!! Byl tu taky, ale minuli jsme se*AchJo* *9* -
wendy.94941
tak to je teda! tohle je na akutní chirurgický zákrok! honem! žebřík opravit, hubu Hanychové zkačenovitit, aby se propadla ona a matěj zase vstoupl! co budeme dělat?!!! *9* *9* *13* *13* *9* *7* -
Re: ?
Já sem píšu!Musíme okamžitě zakročit,Matěj se pořád propadá,nemůžeme to tak nechat!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojjjky
jo a jak tady kdosi psal ze ,, meli by jsme holky brzdit i kdyz nevim jestli vydrzim mu tyden nenapsat´´ a pak kdosi,, jo meli by jsmemu dat chvili pokoj´´ .... fakt nechapu co mu furt psali *7* -
jo a poslal autogram *1* *1* -
MNO JÁ JSEM TAKY JENOM POCHVALILA FILM ,a on ze me neco posle a chtel po me adresu jsme resili adresu a taky nechapu co si s nim vsichni pisou ale prekvapilo me ze mi napsal po hodine ... ja myslela ze ma moc prace a ono asi e mno ... -
no ja se teda taky divim:Dze se tady porad vyskytuje ze si snim nekdo jako desne dopisuje *1* ze nekdo napise jeden mail jak se nam libil v maji atd tak to chapu,ale o cem si snim kecate to nechapu:D -
?
jako stávka bo co ,?jakto , že sem nikdo dneska nepise ??? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: ahojjjky
A o čem si s ním pořád píšete??? Snad pochválim film a adiós, ne? *1* -
Re: Re: Re: ahojjjky
tak to zalezi na tom casu:Dmyslim ze nakonec vetsinou odepisuje vsem.... -
Re: Re: ahojjjky
Mě odepisuje tak do hodiny *1* *1* *1* *14* *1* *1* -
doprčic!!!!!!!
Matěj se propadl na 10.místo,teď je to už ale fakt vážný *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Pratelska rada
Tak teď si mě rozesmál:DDobrej názor na věc -
Re: nereknu
TY VOE TY MÁŠ DOST *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* TOS MĚ TEDA POBAVILA JICHICHICHOCH ... *1* *1* *1* *1* *1* *1* * * *1* TY SES BLBA *1* *1* *1* UPĚ *5* *1* *5* *5* *5* *5* -
:-D
Právě si čtu starší diskuze...jak tam neregistrovaný uživatel ,,aa'' si jakoby píše s Matějem *15* *15* já sem mrtvá *1* -
Re: ahojjjky
Mě napsal druhej den, to chce vyčkat *3*