Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Matěj

Ahojky všem, psala jsem Matějovi, aby mi posal svoji fotku a dneska mi odpověďěl, že už mi ji poslal...Strašně se teším až mi přijde....:-))
  • anninka0001

Re: wendy.94941

hele,teď jsem si uvědomila,že ta hanychová je vlastně jeho nevlastní ségra *3*
  • 12meggy12

jjjjjjooooojky

*9* *9* *9* achchchch joooo jestli se propadne tak to nepreziju
  • criss

Co by

Co bysme jako měli dělat? prostě sem budem chodit furt dokola *9*
  • AchJo

*Je tak nádhernej!!! Byl tu taky, ale minuli jsme se*AchJo* *9*
  • wendy.94941

tak to je teda! tohle je na akutní chirurgický zákrok! honem! žebřík opravit, hubu Hanychové zkačenovitit, aby se propadla ona a matěj zase vstoupl! co budeme dělat?!!! *9* *9* *13* *13* *9* *7*
  • nika.

Re: ?

Já sem píšu!Musíme okamžitě zakročit,Matěj se pořád propadá,nemůžeme to tak nechat!!!!!!!!!!
  • 12meggy12

Re: Re: Re: Re: Re: ahojjjky

jo a jak tady kdosi psal ze ,, meli by jsme holky brzdit i kdyz nevim jestli vydrzim mu tyden nenapsat´´ a pak kdosi,, jo meli by jsmemu dat chvili pokoj´´ .... fakt nechapu co mu furt psali *7*
  • 12meggy12

jo a poslal autogram *1* *1*
  • 12meggy12

MNO JÁ JSEM TAKY JENOM POCHVALILA FILM ,a on ze me neco posle a chtel po me adresu jsme resili adresu a taky nechapu co si s nim vsichni pisou ale prekvapilo me ze mi napsal po hodine ... ja myslela ze ma moc prace a ono asi e mno ...
  • ferrerrka

no ja se teda taky divim:Dze se tady porad vyskytuje ze si snim nekdo jako desne dopisuje *1* ze nekdo napise jeden mail jak se nam libil v maji atd tak to chapu,ale o cem si snim kecate to nechapu:D
  • 12meggy12

?

jako stávka bo co ,?jakto , že sem nikdo dneska nepise ??? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: ahojjjky

A o čem si s ním pořád píšete??? Snad pochválim film a adiós, ne? *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: ahojjjky

tak to zalezi na tom casu:Dmyslim ze nakonec vetsinou odepisuje vsem....
  • 12meggy12

Re: Re: ahojjjky

Mě odepisuje tak do hodiny *1* *1* *1* *14* *1* *1*
  • 12meggy12

doprčic!!!!!!!

Matěj se propadl na 10.místo,teď je to už ale fakt vážný *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Pratelska rada

Tak teď si mě rozesmál:DDobrej názor na věc
  • 12meggy12

Re: nereknu

TY VOE TY MÁŠ DOST *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* TOS MĚ TEDA POBAVILA JICHICHICHOCH ... *1* *1* *1* *1* *1* *1* * * *1* TY SES BLBA *1* *1* *1* UPĚ *5* *1* *5* *5* *5* *5*
  • criss

:-D

Právě si čtu starší diskuze...jak tam neregistrovaný uživatel ,,aa'' si jakoby píše s Matějem *15* *15* já sem mrtvá *1*
  • criss

Re: ahojjjky

Mě napsal druhej den, to chce vyčkat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit