-
Re: Fotka
taky vám přišla expresní poštou ? *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Fotka
já newim, asi by mě naši měli za cvoka *9* -
Email
AHOJKY NEMOHLBYSTE NÁM NĚKDO NA NÁŠ MEIL POSLAT MATĚJOVO MEIL PLS!!!! PŘEDEM MOC DĚKUJEME -
Re: Re: Re: Re: Fotka
Proč byne?? Já jsem se hned pochlubila... -
Re: Re: Re: Fotka
to neví -
Re: Re: Re: Fotka
taky jsem si rikala, jj je to milé *14* -
Re: nevím...
mese zdalo ze ma nejaky jiny, *5* -
Re: Re: Fotka
Copa rodiče na to?? *1* *1* -
Re: Re: Fotka
to je ale strašně milí, že to udělal sám, ne?? Mohl tím klidně někoho pověřit....:-) -
Re: Fotka
čauky, mě taky dneska prisel podpis tez s nadepsanou obalkou, jsem se celkem divila ale jsem happy , jinak doufma ze newa ze jsem se k vam privtirla *15* -
Fotka
Ahojky, tak mi právě přišla Matějova podepsaná fotka.... Strašně mu to na ní sluší...Jsem moc ráda, že mi ji opravdu poslal, vůbec jsem v to nedoufala... Dokonce mi sám nadepsal obálku..:-)) -
Re: Re: Re: nevím...
to je dooooooooost trapný ,že ho nadabovaly ..... -
Re: Re: Re: nevím...
mě by to dost naštvalo *9* ale myslím, že tna hlas byl celkem smpatický *1* -
Re: Re: ???
To je věc názoru....mně se líbí... *4* -
Re: Re: nevím...
jj...říkal že je nadabovanej a že ho daboval někdo z ordinace..:) taky mi to vadí...ale ten hlas se k němu hodí! -
Re: Re: Re: Re: ???
No zkusím to:)Díky -
Re: nevím...
jj, daboval ho "doktor Suk z Ordinace"...Josef Pejchal nebo jak...to jediný mi snad na Máji vadí. Matěje mám naposlouchanýho a není to jeho hlas, natož výslovnost. -
nevím...
nevím, jetsli se to tu řešilo,a le je pravda, že matěj je ve filmu nadabovaný? včera jsem byla na máji podruhé a zdálo se mi že to fatk není jeho hlas *9* -
Re: ???
Jeho táta??? Probůh... Nic proti němu, ale trošku vzdálená generace *9* -
Re: Re: Re: ???
Drobet *1* tak vznes dotaz přímo na třídu - http://www.spoluzaci.cz/accessScreen?returnTo=/classroomScreen%3FclassroomId%3D682533&_classroomId=682533