-
Re: Re: Re: Re: Re: Fotka
Na té fotce není jako Vilém.... Je tam sám za sebe. Na druhé straně je napsáno: Každé volby čekám na Tvůj hlas...A logo strany zelených. Pěkný, ne? -
strana??? to se SZ nemá nic společnýho! To bude hradit produkce Máje...je na té fotce jako Vilém? Taky byste ji mohli solidárně naskenovat a hodit do fotogalerii. Třeba by to zvýšilo návštěvnost a MS zařadilo do TOP 10 *1* -
snad -
nwm
ne nebyla jenom sem okolo ni prosla a byl tam i matej -
Re: Re: Re: Re: Fotka
Tak to asi proplácí strana...ne? -
Re: Re: Re: Fotka
no co sem koukala tak asi nn... ale platil za to deset korun... to kdyz mu takhle pisou desitky lidi o podpis tak se mu to musi docela prodrazit ne? *9* -
Re: Re: OMG!
asi tak no.. *15* -
Re: OMG!
njn, ale když z toho má člověk radost.... *1* -
Re: Re: Re: Re: Fotka
Já se těšim co rodiče na to až si fotku vystavim na nástěnku *15* hlavně máti.. *1* *1* -
v ZOO?
Tys byla včera v ZOO? -
Re: Re: Re: Re: nwm
ne nebojse wcera jsem ho potkala w troje a sel asi sakym kamosem nejsem tak blba ze bych nikde wystawala -
OMG!
chdák! tak když už mu někdo napíše o podpis, tak se s tím aspoň tak nechlubte...potom mu napíšou všichni a odesílání podepsaných fotek se stane náplní jeho dnů a veškerého volného času... *9* *9* -
Re: Re: Re: nwm
jakože ho schválně nevyhledáváš, prostě jen se s ním srazíš náhodou na nějaké normální ulici... nebo náhodou postáváš před stranou zelených *1* jestli ne tak to ti teda závidím *14* -
Re: Re: nwm
jj potkawam -
Re: Fotka
jé mě už tomatěj taky slíbil *14* -
Re: nwm
jak to? to ho jako jen tak náhodou potkáváš na ulici? *3* -
nwm
wcera jsem o5 potkala mateje je tak krasnej *14* -
Re: Re: Email
Přesně... -
Re: Re: Fotka
Já nevim, asi normální...já ani nevim jak se to pozná....:-)) -