-
Re: Re: ???
To je drobet blbý:) -
Re: ???
Zkus napsat MS, jestli by ti kvůli tomu nedal kontakt na svou sestru Aničku (hlásila se na DAMU a teď je na nějaký herecký VOŠce) *3* -
???
Ahoj lidi,prosím vás,zhledem k tomu,že jsem na stránkách politika,žurnalisty a ,,herce".by mě zajímalo,jestli tu někdo nezkoušel přijímačky na DAMU,hledám někoho,kdo by mi pomohl,popř.poradil jak na to...kdyby se někdo ozval byla bych ráda...
Jinak M.S.je fakt pěknej,ale popravdě řečeno bych si ho,pokud by nehrál v dalších filmech,nevšimla.Ale jeho táta je taky kus *14* -
Re: pozdrav
Po pravdě řečeno,asi bych si vás skutečně nevšimla,kdyby jste nehrál Viléma v Máji *4* Nadaného a krásného muže,či snad ženy,člověk skutečně pozná,až ve filmu,a ne na chodníku-v politice...I když tato debata již proběhla,nikdy není pozdě na to vyjádřit se k danému tématu... -
Re: Re: ....jsem debil
jo vykala...ale po e-mailu ne...jenom osobně mu tykat...to mi přišlo divný...kdyby nabídl tykání, nic bych nenamítala... *1* *1* -
Re: Re: wendy.94941
Ani bych neřekla.Matěj není syn Žilkový stejně tak jako Agáta neni dcera Stropnickýho. -
Re: Re: Re: Niki
Proč? Sežeˇsi ji sama...:-) -
Re: Re: Niki
ahoj neposlala by si mi tu matějovu fotku pls??????? -
Re: Niki
ahojky. prosim te. mohla bys mi poslat e-mail na mateje. chtela bych taky autogram. :) dekuju moc pa *3* -
Re: Niki
Jistě že si píšeme s Matějem... Když jsem ho žádala o autogram, vůbec jsem nevěřila, že mi opravdu odepíše.... Dokonce se mi omluvil, že to poslání tý fotky tak dlouho trvalo...:-) -
Niki
Ale ano, píšeme si s Matějem... Sem, na Osobnosti Matěj nic nepíše, to jsem se ho ptala, ale na maily skutečně odepisuje... Jak jinak by mi od něj mohl přijít autogram? Ano, už je to tak, prostě na maily odepisuje, ale sem nic nepíše... Suohlasíte se mnou snad někdo, ne? Je to tak ... *3* -
Re: Re: Nechápu:D
Souhlasím s tebou *5* -
Re: ....jsem debil
hejj ..tak tomu se říká pomatení smyslů *1* *1* ...jo a hej tys mu vykala?? *4* -
Re: chudák
No já si myslím že opravdu nemá tušení.Kdyby to viděl tak se nestačí divit bohužel je tu věkový průmer asi dost malej tak to zbytek nechápe.. -
Re: Nechápu:D
Ahoj lidičky...jak si tady čtu ty příspěvky tak si říkám jenom:OMG!! *1* sama vím že Matěj Stropnický není ošklivej ale psát tady jak ho hrozně moc milujete mi přijde trochu přehnaný... *1* -
Nechápu:D
Bože,nechápu jak si některá z vás může myslet že si píše s Matesem *7* to jste snad už tak natvrdlý,že Vám nedojde,že si z Vás jen tak někdo dělá prdel?? *8* Zamyslete se trošku nad sebou,je úplně logické,že by na takové diskuze neměl Mates čas *8* *8* A Vy byste se tu neměli zabývat takovými záležitostmi jak ho strašně moc milujete a kdo ví co ještě!!Je úplně normální,že jste fanynky nějakého herce,ale zas to nemusíte až tolik přehánět!Takže se tu děvčátka mějte...Tě PIC *3*
Jééé a holky nezapomente mi napsat do vzkazů jeho mail abych mu taky mohla napsat *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Matěj
Np jistě, že podepsanou...:-)) -
Niki
Mně už napsal celkem 5 mailů, to přísahám, ale pak už nenapsal *16* ...Ale třeba ještě napíše a budu mít šestý *14* -
....jsem debil
*1* *1* víte co jsem mu řekla když jsem s nim mluvila? že jak se tak na něj dívám , tak mi příjde, jakobych se dívala na to video, kde mluví o radaru.. *1* *1* a on prej: jo? vidělas ho na youtubku? jo a víte jak tady psala jedna holka, že jela metrem a že se na ni usmíval a že voněl? tak já prej na něho: jo a...vy prej voníte! přišla jsem k němu a čuchla si k němu.....no teda...nic jsem necítila... *13* *1* *1* *1* ale aspoň jsem si čuchla..já vím..jsem debil! ale přísahám vám, v tu chvíli jsem byla mimo a vůbec nic mi nedocházelo.... *1* *1* *1* *1* *1* *13* *13* -
Re: Matěj
a podepíe ti ji aspoň? když už, tak už...chápeš ne? *1* *1* ja jeho podepsanou fotku nepustím z ruky! ani tu propisku! *13* *13* nikdy! *1* *1* *13*