Přejít na výpis diskuzí

Matej Venta

OSOBNOST 29.3.2008 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XD

heh a určo by nám ještě neděkoval za to, že sme ho vytáhli venek mezi nás *15* pstě jako miluju lidi, kteří nám upe závidí *14*
  • janja

*3*

Lepa slikca tega Mateja *3*
  • :-)

jj, taky mu to přeju, zvlášť když to budu mít kousíček k němu *14* je fakt kráásnej..mňam... *1*
    • Re: :-)

a odkud jseš,že to k němu budeš mít tk blízko??? *7*
      • Re: Re: :-)

Nymburk *1*
        • kaciiik

Re: Re: Re: :-)

mno jako to mě mohlo napadnout že *1* *1* tak to se máš.. *14*
          • Re: Re: Re: Re: :-)

nj taky sem na to zvědavá, tam budu pečená vařená *14* odkud seš ty?
            • kaciiik

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Nový Jičín..tady hrál minulou a půlku předminulé sezony *14*
  • žeru hooo

bez něho to nebude ono... pstě jakože náš new kámoš a jsem mrtě ráda... je bezvadnej.. ho mrtě žerůůů *14* *14*
  • heey

heeey ja taky mno :D ae jako toe diskuze o Matejovi a ne o nas :D pste ta zaaavist *1*
  • upe *in love*

heh Mateeej upe kláásnej... *14* kááámoš *14* *14*
  • ..

Matejovi bych taky nikdy nic špatného nepřála... je víc než jen skvělý basketbalista.. on je pstě SLUNÍČKO, které nikdy nepřestané svítit ani hřát *14* *14*
  • pro .....

asi nás znáš co když víš že sme mu daly dárek na narozky*7* .pokud vím tk nikde tady se to nepíše...njn další co závidí *8* a jako myslím že kdyby se s náma nechtěl bavit tk se nebaví..bo sám od sebe nám řekl ať jdeme s ním že si budem povídat a hoodně dalších věcí tk nwm co řešíš!!!jako chápu že pstě závist je závist mno.. *3*
  • šmutno mi je

Proč musel odejít do nbk?? alespoň, že ho budem vídávat.. jenom teď ty dva týdny potom co jsem s ním byla nposled už mi je smutno.. nemluvě další tak 3 měsíce... holky moee já to nedám *8* *9* *9* *9*
  • dudova81

jj, taky mu to přeju, zvlášť když to budu mít kousíček k němu *14* je fakt kráásnej..mňam... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit