-
XD
heh a určo by nám ještě neděkoval za to, že sme ho vytáhli venek mezi nás *15* pstě jako miluju lidi, kteří nám upe závidí *14* -
janja
*3*
Lepa slikca tega Mateja *3* -
:-)
jj, taky mu to přeju, zvlášť když to budu mít kousíček k němu *14* je fakt kráásnej..mňam... *1* -
-
Re: :-)
a odkud jseš,že to k němu budeš mít tk blízko??? *7* -
-
Re: Re: :-)
Nymburk *1* -
-
Re: Re: Re: :-)
mno jako to mě mohlo napadnout že *1* *1* tak to se máš.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
nj taky sem na to zvědavá, tam budu pečená vařená *14* odkud seš ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Nový Jičín..tady hrál minulou a půlku předminulé sezony *14*
-
-
-
-
-
-
žeru hooo
bez něho to nebude ono... pstě jakože náš new kámoš a jsem mrtě ráda... je bezvadnej.. ho mrtě žerůůů *14* *14* -
heey
heeey ja taky mno :D ae jako toe diskuze o Matejovi a ne o nas :D pste ta zaaavist *1* -
upe *in love*
heh Mateeej upe kláásnej... *14* kááámoš *14* *14* -
..
Matejovi bych taky nikdy nic špatného nepřála... je víc než jen skvělý basketbalista.. on je pstě SLUNÍČKO, které nikdy nepřestané svítit ani hřát *14* *14* -
pro .....
asi nás znáš co když víš že sme mu daly dárek na narozky*7* .pokud vím tk nikde tady se to nepíše...njn další co závidí *8* a jako myslím že kdyby se s náma nechtěl bavit tk se nebaví..bo sám od sebe nám řekl ať jdeme s ním že si budem povídat a hoodně dalších věcí tk nwm co řešíš!!!jako chápu že pstě závist je závist mno.. *3* -
šmutno mi je
Proč musel odejít do nbk?? alespoň, že ho budem vídávat.. jenom teď ty dva týdny potom co jsem s ním byla nposled už mi je smutno.. nemluvě další tak 3 měsíce... holky moee já to nedám *8* *9* *9* *9* -
dudova81
jj, taky mu to přeju, zvlášť když to budu mít kousíček k němu *14* je fakt kráásnej..mňam... *1*