Přejít na výpis diskuzí

Matthew Fox

OSOBNOST 31.12.2006 
65 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je asi slepej

Jestli na těch fotkách je se svojí ženou tak musím říc že je asi slepej. Tak pěknému chlapy patří hezčí baba. Než je na.
  • 112j

Vše nejlepší!!!!!

je sexy! je nej! je dobrej! hej! *1* tak mu to přej!
  • nik011

happy birthday

**vsechno nej nej k narozkam!!**
  • sara.jenni

vše nej...

přeju mu všechno nejlepší k nerozkám!!!! ať má zdráví, štěstí, lásku.... a ať dál natáčí LOST!!! *14* *14*
  • MATTHEW FOX

Matthew Fox je vážny sympaťák,niet divu,že sa vám páči je to aj dobrý človek má aj dobrý výraz tváre,brada mu strašne ide,želám mu tiež všetko najlepšie k jeho narodeninám,ktoré oslávil v Pondelok 14.7....Party of five je fakt super. *4* *3* *3*
  • ff

Tááághžeeee milíí Mathuííícku TroškuuuuuHODNĚ opožděně ale stejně Všeechno nejlepší!Ve ztracených seš upe hafec super doufám že tam budeš furt hrát stejně!!!!! *14* *14* *14*
  • Matt

Všechno nej k narozeninám!!!!!!!!!!! *1* *5* *4* *14* *3*
  • muluji ho

já ho prostě muluju *16* *4* *5*
  • Re: fotky

Tohto herca ja moc nepoznám,videl som ho iba v seriály Party of five,ale je to sympatický herec viac mu podla mna idú dlhšie vlasy v tých vyzerá lepšie. *4*
  • Matthew Fox - CZ web

Ahojky, pokud máte rádi Matthewa, navštivte první český web věnovaný jenom jemu *4*
    www.matthew-fox.wgz.cz
    Budu se těšit na každého z vás. Zatim čauky! *3*
  • BLOG

Kukněte na můj blog julietburke.blog.cz
  • Zaručeně zhubnete

Tak nám na delší dobu skončily Losťáci,
    ale já mám Foxíka na ledničce, takže ho vidím každý den. A, že je na co se dívat!
    Dívám se na něj a ne do ledničky, skvělá dieta holky, zkuste to taky.
  • Paja

Kukněte sem fakt http://www.n-joy.cz/video/jack-a-juliet-love-hurts/pQFWegJX1CAbwBH0/ .............Je to nádhernéééééé video!!!!!!!
  • Re: Re: matthew

Neee!!!! Kate se hodí k sawyerovi!!Jul se hodí k jackovi!!
  • Re: úžas

Nesouhlasím!!!!!! Bude s Juliet páč ta je nejlepší a strašně jim to sluší!!!sawyera mám ráda a Kate nemusím, ale hodí se víc k sawyerovi
  • Re: Matt je nej

Seš??? Kate vubec!!Bude s Juliet!!!!!! Je mnohem nééjj
  • Matthew Fox

Mat je úžasnej..moc se mi líbí ve Ztraceni jak hraje Jacka... *14*
  • Stál by za hřích

fakt ho žeru, ale nesmí mít plnovous,
    je můj ročník a kdyby kývnul zapomenu na
    slušný vychování. Doufám, že si to nepřečtou mí děti.
  • Re: úžas

NESOUHLASÍM *16* *10* SAWYER JE MILIONKRÁT LEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Re: Matt je nej

musim zklamat, kate i když se nemůže rozhoudnout, tak nakonec radši SAWYERA *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit