-
:)
hej dyt on je fakt krásnej a sexy.. :)) a navíc fakt good heréc..:) a good na tom je, že mám kámoše, co je úpě stejnek ko on!! :)) dycky slintám.. =D *14* *14* -
Re: boži
Mně se líbí taky hrozně moooooooooooooc -
Re: help
Je jí asi 39, ale nevím to jistě -
Matt je nej
Matt je prostě boží,super a nejlepší herec!!!V Lost je přímo fantasticekej a snad mu to s Kate výjde!!! *1* *14* -
help
Nevíte jak stará je jeho manželka? -
voorhees
jeto doopravdy gay protože se pořad dívá po lockovi a ma o nej strach *16* -
boži
strašne se mi líbíííí..... *14* *14* -
Re:
To má, je to snad nejkrásnější chlap na celém světě. *14* *14* -
úžas
matt-jackje nejlepšííííí!!je to takový zlatíčko je úžasnej!a prostě se v lost hodí ke kate!!a hotovo už jsem viděla celou 3 řadu a čekám kdy se konečně dají do hromady mezi tím to jako vždy kazí ten ..... sojer!! *9* *9* !Matt je nej. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
Re: Re: matthew
i když je mu 40let tak je to pořád kocóóóóóóŕ a vůbec nevadí že evie je jenom 29 to se nějak dožene
*9* -
Re: matthew
Je to kocóóóóóóóóóóóóóór nejhezčí herec kam se na něj hrabe třeba takovej sojer ten se mi nelíbí hraje si na drsnáka a přitom hovno ale za to Matt ten aspon tam něco dělá kamošly pořád říkají že jsem divná když se mi líbí Matt jo a mimochodem víc by se hodil k evangeline lilly!!!!! *14* *14* -
WEB
ahojky, spolupracuju na webu, kterej je celej o něm tak se třeba mrknete www.matthew-fox.estranky.cz *3* -
fotky
nemužete sem dát aspon nějakou nahatou fotku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* -
fotky
nemuže te sem dát aspon nějakou nahatou fotku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* -
Super
Je fakt skvělej herec!!a nejen herec *3* *14* -
Matt
Je dobrej...a hezkej *14* -
fox
je fakt good!!
*1* *3* *4* *4* *3* -
Překvapený, že je tu málo fotek?, tak si sem taky nějaký dejte, koukám, že sem jich sem většinu naházel já *1*
-
matt
Matt je úplně nejlepší!!! Kam se hrabe třeba takový Bill z Tokio Hotel??? To radši ani nechtějte vědět *1* *1* -
Matt
Je skvělej!!! *3*