-
...
Vše nejlepší a hodně úspěchů ve světě filmu ;) :) -
Happy B-Day
Hodně štěstíčka a zdravíčka a at ještě dlouho záříšt v takových suprových rolích jako ted:-) Miluju tě si nej nej nej *14* *14* *14* -
narozky
Všechno nejlepší !!! *4* -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ!
Všechno nejlepší!! A hodně dalších senzačních rolí! *1* *3* -
Vše nej!
Vše nej Čendo! *1* -
HB
VŠECHNO NEJLEPŠÍÍ BROUKU!!! *14* *14* -
Re: znovu 17
Hrál...ale stejně nejlepší je jako Chandler *3* *3* *1* *1* *1* *3* -
Nezapomente na středu!
Ve středu máá narozky juu *14* *14* *1* -
Best
Je to nelepší herec na světě!!!! A taky nejkrásnější!!!!! A krásně zpívá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
http://matthewperry.one-breath.org/
-jsou stranky(fansite) o mattovi,ale v angličtině,kdo chce muzete kuknout,jsou tam fotky,,videa,, *5* -
Matthew Perry
Matthew má takú istú výšku ako ja tiež mám 182 cm.V Priateloch je jednoznačne najlepší ako Chandler. *4* *3* *3* -
znovu 17
chyby tu ze hral v Znovu 17 *7* (17Again) -
Re: Perry
Ona se ale nejmenuje katy perry-to je jen jeji prezdivka(jako treba lucie bila se taky tak nejmenuje)-jeji prave jmeno je Katheryn Hudson *3* -
Jmeno Perry patri mezi 100 nejcastejsich jmen v USA, takze to bude nejspis schoda. A kdyby ne, uz by se o tom beztak vsude vedelo *1* -
určitě ne, to když by o něm nebo o ní psali v časopisu, sem tam by se i zmínili, že jsou příbuzní... -
Perry
mathew asi není příbuznej katty perry že ? já jenom že ta shody jmen a nepříde mi to zrovna nejobvklejší *7* *7* -
Re: Prostředníček
Ja jsem si toho nikdy nevsimla, ze by mu chybela cast prstu, ale nedavno jsem narazila na nejake fan pages, kde bylo psano, ze chybejici cast prostridnicku prave ruky je nasledek nestastne nehody pri zavirani dveri, kdyz byl jeste v materske skolce. Ted bezi Pratele na Prime, tak jsem schvalne mrkla a sledovala to, a obcas si toho jde trochu vsimnout. -
Dobře hraje v 17again:)
Hraje suprově v 17again:) a v přátelích úžesnej:) -
METHEEEEEW
je nej.. je to borec a je i hezoučkejj!!umí zahrát všechny role od komedie až po horor je plostě nejjj....!!!
*14* -
kdo ho dabuje
Matthew je krutej herec..v pratelich je po joeym druhej nejlepsi a v muj soused zabijak hraje taky super!!-..je to borec