-
Matthew Perry
Všechno nejlepší!! *14*
A v 17again a přátelích hraješ uplně užesně seš skvělej herec\!!! *4* *4* *4* *1* *3* -
Friends 4ever!
Friends sou fakt BEEEEEEEST seriál!!! :)
A Matthew je NEJ z všech friends!!
Jestli jste fanoušci Matthewa nebo celejch Friends, tak se určitě mrkněte na:
http://friends-web.blog.cz
a nechte nějakej koment pls *3* -
Jo,jo! ovšem není nad díly, kdy se objeví Janice a Chandlerovy reakce na ni. Třeba v dílech, kdy rodí Rachel je jejich výstup naprosto úžasnej *1*
-
je naprosto skvělej a roztomilej!!!!Hrozně se mi líbí jak hraje!!!!Je vážně úžasnej *14*
-
PRO FANOUŠKY
POKUD JSTE VELIKÝ FANDOVÉ PERRYHO A TOHO SERIÁLU,NAVŠTIVTE WEB O PŘÁTELÍCH *5* htt://www.pratele.okamzite.eu *5* -
nej
nevim jak vy ale v Přátelých to je má nejoblíbenější postava.ty jeho tlamy co hází jsou naprosto dokonalý :-D :-* -
-
Re: nej
Matthew Perry patrí medzi mojich naj hercov,najviac sa mi páči v romantickej komédií Traja Do Tanga,Three To Tango kde si zahral postavu Oscara Novaka Po boku krásnej Neve Campbell tiež je dobrý aj v seriáli Priatelia je to dobrý herec. *4* -
-
Matthew Perry
Matthew je skvelý herec,romantická komédia Traja do tanga fakt super s Neve im to spolu výborňe ladí,ale aj Len blázni sa ponáhľajú,tiež perfektná komédia. *3*
-
-
-
micahsanders
nejlepsi herec na svete -
Matthew is best,nicest from everybody
-
friends
já miluju seriál FRIENDS *14* *14* a ten kdo říká že je to blbost tak je ............ je to opravdu BEEEEEST ten NEJLEPŠÍ seriál na světě škoda že už neni další pokračování *9* ale jinak je MILUJU *14* *14* *14* *14* *14* -
MATT
Matt je fakt užasnej a cool týpek. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*