-
Nezapomente na středu!
Ve středu máá narozky juu *14* *14* *1* -
Best
Je to nelepší herec na světě!!!! A taky nejkrásnější!!!!! A krásně zpívá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
http://matthewperry.one-breath.org/
-jsou stranky(fansite) o mattovi,ale v angličtině,kdo chce muzete kuknout,jsou tam fotky,,videa,, *5* -
Matthew Perry
Matthew má takú istú výšku ako ja tiež mám 182 cm.V Priateloch je jednoznačne najlepší ako Chandler. *4* *3* *3* -
znovu 17
chyby tu ze hral v Znovu 17 *7* (17Again) -
-
Re: znovu 17
Hrál...ale stejně nejlepší je jako Chandler *3* *3* *1* *1* *1* *3*
-
-
Perry
mathew asi není příbuznej katty perry že ? já jenom že ta shody jmen a nepříde mi to zrovna nejobvklejší *7* *7* -
-
Re: Perry
Ona se ale nejmenuje katy perry-to je jen jeji prezdivka(jako treba lucie bila se taky tak nejmenuje)-jeji prave jmeno je Katheryn Hudson *3* -
Jmeno Perry patri mezi 100 nejcastejsich jmen v USA, takze to bude nejspis schoda. A kdyby ne, uz by se o tom beztak vsude vedelo *1* -
určitě ne, to když by o něm nebo o ní psali v časopisu, sem tam by se i zmínili, že jsou příbuzní...
-
-
Dobře hraje v 17again:)
Hraje suprově v 17again:) a v přátelích úžesnej:) -
METHEEEEEW
je nej.. je to borec a je i hezoučkejj!!umí zahrát všechny role od komedie až po horor je plostě nejjj....!!!
*14* -
kdo ho dabuje
Matthew je krutej herec..v pratelich je po joeym druhej nejlepsi a v muj soused zabijak hraje taky super!!-..je to borec -
hezky chlap
Matthew je fakt hezky chlap, má krásný usměv a když ho ještě dabuje Čtvrtlík je úplně k sežrání *1*