Přejít na výpis diskuzí

Matthew Morris

OSOBNOST 8.2.2012 
522 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co ti p*čo ty mi budeš nadávat do m***y ty si m***a dávej si majzla nebo na tebe pošlu moji Cigánskou rodinu.ty si fakt p*ča *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • i love MattyB- davide
  • Hi my náměstí is Anna i wan you to go anglish you Lear. OR i'ii translate thé translato.
  • Zajímá mě jak bude zpívat až zmutuje.... Když jsem byl malej krásně jsem zpíval a teď už ani v tý sprše to neryskuju.. *15*
    • DaddySimpson
      Dobře ty *1* *1*
    • :DDDDD To by mně taky zajímalo jak bude zpívat až zmutuje :DDD PS:S tou sprchou to mám podobně :D
      • Bude spívat hezky :) Mám program, který mi to zjistil takže v pohodě :D
  • Dobrý spěvák
  • nejlepší spěvák svého věku *5* *5* *5*
  • nevite jakou má MattyBRaps emilovou adresu *14* *5* *5*
    • jo
    • mattybraps@gmail.com , všechno velkyma, nejde mi tady psát capslock ;D
      • fakt je ten email pravdivej?prosím at je *14* prosím moc prosím
    • Já mám ale nemohu dat jestli se chceš zeptat odkud mám jeho email tak mám od jeho mámy a jestli se chceš zeptat kde jsem podkal jeho mámou bylo to v Praze, V Praze byla pracovně mám i od MattyB facebook je mi líto ale nesmím
      • prosim aspon facebook
      • Já ti dám svůj e-mail a potřebuju se tě na něco nutnýho zeptat.., prosím... *3*
    • hiphopik
      dailybooth.com/MattyBRaps
  • Jo a mattyho přítelkyně to pochybuju že ti dal pusu a pochybuju že s ním chodíš LŽEŠ si TRAPNÁ vždyť jsi z česka
  • Mattyho přítelkyně mohla bys mu přeložit jestli nemá Skype???? Please
  • very good !! :* i love you :* What is your email address and telephone number ? :o you are very cute : and sweet :* you are the best !! :* I love Maty
    • Girl I will not give my phone number and my email address when you do not even know *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit