Přejít na výpis diskuzí

Matthew Morris

OSOBNOST 8.2.2012 
522 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je hezky ,ma hezke písničky ,hezké videoklipy,hezky zpívá je prostě boží
  • Darling I wish you a merry birthday Carissa *14*
    • hello Carissa how with be give mattybraps sash female singer
  • Můj muž:-*
    • Mrdko tro je můj muž kurvo jedna|!!!! je to nejvíc ňuňan!:*
  • Czech so I could learn English and thou, and I was little I can do and I love you maybe see you go so about over three years and it will be those fifteen years, and tomorrow you messenger my photo via facebook and take that request on facebook so please please please odepište but then here or facebooku.jo yeah yeah odebis.pa pa pa pa I kiss you on dalku.jo and PS I've got your photos and I kiss you and have it almost blisko.
    And when I'm going to sleep with you ..
    and pa pa pa pa pa ...
    hello hello hello .................................. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *2* *1* *1* *15* *5* *5* *4* *4* *7* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Je hezkej mám si vybrat mezi Justinem biebrem nebo mattybrasem
    • Justin Bieber je lepší
    • Jasne ze mattybraps je to tak jednoduchý
  • ahoj ten matty je fakt zajimavý mam ho rada no ale nic se neda delat do usa určitě nepojedu v atlante gregoria tak musim naneho zapomenout zbohem matty
  • Anialaiova:on má a kdo ví kolik já ho znám dobře
  • hiphopik
    http://dailybooth.com/MattyBRaps *2*
  • Viděla jsem se sním jednou protože tam je teta a tento rok tam jedeme zase tak si to užiju moc mám ho ráda seznámili jse se tak se už na nho těším a moc :)
    • jj ja taky je moc fajn kamos a srandovni
    • WTF!? asi těžko ses sním mohla vidět trapko když není čech :D tady jde vidět vaše demence :D
  • matty chodí s carissou adee je i fotka jak se spolu libaj *1* *1* *1* je to pravda kazdej z jeho fanousku na facebooku to ví *1* *1* *1* *1* !!!! Matty + Carissa = Mattissa Forever!! *16* *16* *16*
    • ahoj mohla bych se jenom zeptat kde si tu fotku našla?? a řekla bys mi to prosím??
    • Ukaž mi jednu fotku kde se líbá s Carissou, oni jsou jenom blízcí přételé, jediný s kým choil byla Kate!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit