-
vse nejlepsi
vsechno nejlepsi k narozeninam.promin, ze to je tak opozdene *8* .napis mi pls na mail.predem diky *4* -
-
Re: vse nejlepsi
Dííky za přání, na mail napíšu. Matyáš -
-
Re: Re: vse nejlepsi
ahoj,maty pls odepis mi na e-amil diky tam pokecame *1* jo tak cccuus *5*
-
-
-
Narozeniny
Matyáši všechno nejlepší a zdraví k tvím narozeninám ať se ti splní každé přaní a ať
ještě natočíš hodně filmu a ať máš více ocenění a hodně holek.vašek *4* *3* -
oj
od ceho je takovej podobanej.. *9* -
-
Re: oj
To nevím ale mu to tak sluší *14* *3* *1* *3*
-
-
Lukáš
maty ja ty přeju všechno nejlepši ktvím narozkám hodně štesti a zdrávi laski at se si spliň co si přeješ ad máš hodně holek at máš ve škole same jedníčky at máš hodně uspěhu ty přeje Lukáš -
-
Matyáš
maty promíň jak jsem ty pcal tak jsem autora napcal matyáš Lukáš -
-
Re: Matyáš
hej nauc se poradne cesky -
-
Re: Re: Matyáš
bez to říty vole a jestárej se
-
-
-
-
Narozeniny
Ahooooooooooooooj Maty k dnešním narozkám ti přeju MOC MOC MOC MOC MOC MOC MOC štěstí,zdraví,lásky,fanynek a fanoušků,peněz,dárků,ať se ti vyplní všechny tvoje sny,ať natočíš dalších 10000000000000000000000000000000 filmů a seriálů,dlouhý život,véééééééééééélko u hereckou budoucnost,kámoše,kámošky,holku tvých snů,ať tě nikdo nikdy neotravuje tak že ti to leze na nervy(to sem asi já co??Když tak se omlouvám),legraci atd.!!!!!!!!!!!!!!! Takže prostě si užij svoje narozky a život plný radosti!!!!!! *4* *4* *14* *1* *14* *4* *3* *14* *5* *1*
PS:Napiš mi PROSÍM co si dostal na mail a stav se PROSÍM na icq!! *3*
Měj se supéééééééééééééééér!!!!!!!! *4* *3* *3* -
-
Re: Narozeniny
Jo a ještě ti vlastně přeju ať máš hodně dobrý známky ve škole!!!!!!!Sem na to úplně zapoměla *4* Tak ahoj hvězdo a užij si to!!!!*3* *4* *3*
-
-
Pomozte
Tady je diskuze o Matyáši Korvínovi *7* -
-
Re: Pomozte
Ne o Matyáši Valentovi -
-
Re: Re: Pomozte
O Aleši Valentovi? Tak to je super, jak se mu vede? -
-
Re: Re: Re: Pomozte
ty asi moc neumíš číst co??? ona ti napsala že je tu MATYÁŠ VALENTA ne ALEŠ!!!
-
-
-
-
Pro Matyho
Konečně se to tady vyřešilo.Hele Maty ty si píšeš i s nějakými herci nebo s herečkami(to musí být ti super lidi)????Stav se zase prosím někdy na ICQ!!!!!
Měj se super!!!! *3* *4* *14* *3*
Nikola
PS:Pozdravuj Aničku!!!Ahoj *1* -
pro dashu86
Moooc děkuju za přání k narozkám!!! Nj, s tím icq sem to asi neměl dělat, ale píšu si i s pár super lidma. K filmu jsem se dostal přes reklamu, máma mě zaregistrovala u agentury a ta mě posílala na castingy. Teď už nám volaji i lidi se kterýma jsem dělal rovnou. Ale jinak se o tohle starají naši, mě je jedno kdo mě tam poslal *1* .
Klára je podle knížky, ale trochu pozměněná. Je to o žárlivým chlapovi, jak najme na svojí holku detektiva, aby jí sledoval. Takže trochu detektivka. *5* -
-
Re: pro dashu86
a kdo tam jeste hraje, teda pokud to neni tajne *4* ?a je to pro televizi nebo to pujde do kin?
-
-
a jeste neco
Maty, nevim, kdy se tady objevim, tak ti na pondeli preju vsechno nej nej nej, at se ti splni vsechny tvoje sny a prani, at ma Ulice jeste dalsich X-set dilu *15* a at mas mnoho hereckych prilezitosti.
Tak by me zajimalo, jak si se dostal k filmu a serialum? -
-
Re: a jeste neco
jo a jeste jsem zapomnela, muzes mi rict, o cem bude film Pripad neverne klary nebo musis mlcet? to je nejaka detektivka
-
-
je v tom bordel
*1* Decka co blbnete. Chapu mlade holky, ze se jim Matyas libi a ze jsou do neho "zamilovane" a jsou schopny udelat cokoliv, ale nadavat si tady. Ten co se vydava za Matyase je asi pekny ma.gor a potreboval by dostat pres hubu. A ja byt Matyasem, tak nedavam icq vubec, jen svym opravdu kamaradum