Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vse nejlepsi

vsechno nejlepsi k narozeninam.promin, ze to je tak opozdene *8* .napis mi pls na mail.predem diky *4*
    • matyas

Re: vse nejlepsi

Dííky za přání, na mail napíšu. Matyáš
      • Re: Re: vse nejlepsi

ahoj,maty pls odepis mi na e-amil diky tam pokecame *1* jo tak cccuus *5*
  • Narozeniny

Matyáši všechno nejlepší a zdraví k tvím narozeninám ať se ti splní každé přaní a ať
    ještě natočíš hodně filmu a ať máš více ocenění a hodně holek.vašek *4* *3*
  • oj

od ceho je takovej podobanej.. *9*
    • Re: oj

To nevím ale mu to tak sluší *14* *3* *1* *3*
  • Lukáš

maty ja ty přeju všechno nejlepši ktvím narozkám hodně štesti a zdrávi laski at se si spliň co si přeješ ad máš hodně holek at máš ve škole same jedníčky at máš hodně uspěhu ty přeje Lukáš
    • Matyáš

maty promíň jak jsem ty pcal tak jsem autora napcal matyáš Lukáš
      • dasha86

Re: Matyáš

hej nauc se poradne cesky
        • Re: Re: Matyáš

bez to říty vole a jestárej se
  • Narozeniny

Ahooooooooooooooj Maty k dnešním narozkám ti přeju MOC MOC MOC MOC MOC MOC MOC štěstí,zdraví,lásky,fanynek a fanoušků,peněz,dárků,ať se ti vyplní všechny tvoje sny,ať natočíš dalších 10000000000000000000000000000000 filmů a seriálů,dlouhý život,véééééééééééélko u hereckou budoucnost,kámoše,kámošky,holku tvých snů,ať tě nikdo nikdy neotravuje tak že ti to leze na nervy(to sem asi já co??Když tak se omlouvám),legraci atd.!!!!!!!!!!!!!!! Takže prostě si užij svoje narozky a život plný radosti!!!!!! *4* *4* *14* *1* *14* *4* *3* *14* *5* *1*

PS:Napiš mi PROSÍM co si dostal na mail a stav se PROSÍM na icq!! *3*

Měj se supéééééééééééééééér!!!!!!!! *4* *3* *3*
    • Re: Narozeniny

Jo a ještě ti vlastně přeju ať máš hodně dobrý známky ve škole!!!!!!!Sem na to úplně zapoměla *4* Tak ahoj hvězdo a užij si to!!!!*3* *4* *3*
  • Pomozte

Tady je diskuze o Matyáši Korvínovi *7*
    • Re: Pomozte

Ne o Matyáši Valentovi
      • Re: Re: Pomozte

O Aleši Valentovi? Tak to je super, jak se mu vede?
        • lodmajn

Re: Re: Re: Pomozte

ty asi moc neumíš číst co??? ona ti napsala že je tu MATYÁŠ VALENTA ne ALEŠ!!!
  • Pro Matyho

Konečně se to tady vyřešilo.Hele Maty ty si píšeš i s nějakými herci nebo s herečkami(to musí být ti super lidi)????Stav se zase prosím někdy na ICQ!!!!!

Měj se super!!!! *3* *4* *14* *3*

Nikola

PS:Pozdravuj Aničku!!!Ahoj *1*
  • matyas

pro dashu86

Moooc děkuju za přání k narozkám!!! Nj, s tím icq sem to asi neměl dělat, ale píšu si i s pár super lidma. K filmu jsem se dostal přes reklamu, máma mě zaregistrovala u agentury a ta mě posílala na castingy. Teď už nám volaji i lidi se kterýma jsem dělal rovnou. Ale jinak se o tohle starají naši, mě je jedno kdo mě tam poslal *1* .
    Klára je podle knížky, ale trochu pozměněná. Je to o žárlivým chlapovi, jak najme na svojí holku detektiva, aby jí sledoval. Takže trochu detektivka. *5*
    • dasha86

Re: pro dashu86

a kdo tam jeste hraje, teda pokud to neni tajne *4* ?a je to pro televizi nebo to pujde do kin?
  • dasha86

a jeste neco

Maty, nevim, kdy se tady objevim, tak ti na pondeli preju vsechno nej nej nej, at se ti splni vsechny tvoje sny a prani, at ma Ulice jeste dalsich X-set dilu *15* a at mas mnoho hereckych prilezitosti.
    Tak by me zajimalo, jak si se dostal k filmu a serialum?
    • dasha86

Re: a jeste neco

jo a jeste jsem zapomnela, muzes mi rict, o cem bude film Pripad neverne klary nebo musis mlcet? to je nejaka detektivka
  • dasha86

je v tom bordel

*1* Decka co blbnete. Chapu mlade holky, ze se jim Matyas libi a ze jsou do neho "zamilovane" a jsou schopny udelat cokoliv, ale nadavat si tady. Ten co se vydava za Matyase je asi pekny ma.gor a potreboval by dostat pres hubu. A ja byt Matyasem, tak nedavam icq vubec, jen svym opravdu kamaradum

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit