Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hoři mi pod zadkem

čau maty nemohl bys mi zaslat na mail vaší heslo na vaši třidu kde četujete??Otázka: jen pro 5.b *7* *7* prosím alespoň odepiš jestli je to vůbec realnii.....
  • :D

ty vole Matyáši víš co jsme zjistili ve škole jak jsme šmírovali holky???že pár z naší třídí se do tebe bouchli *1* ...kdybych to ně já :D *1* *1* nechybí dlouho až si tě najdu a neskončíš dobře při holkách :D (víš jaký jsou holky a hlavně ty naší)
    • Re: :D

???????????
      • Re: Re: :D

*7* *7* *7*
        • Re: Re: Re: :D

*15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: :D

vtipný *1* *1*
  • Jooo???

Ahoj Matyáši...Kdbys chtěl napiš mi na maila..Potřebuju se tě na něco zeptat xD *3*
  • online chat

budeš mát i ty někdy online chat?? *7*
  • Ahoj Maty :-)

Chtěla bych tě pozdravit a ocenit tvojí práci pro nás všechny. Jen ty a Bětka Oborníková (moje velká kámoška) jste mne svým smíchem dokázali pořádně rozesmát a pobavit. Bětka v pořadu Jsi chytřejší než páťák svým nejedným výbuchem smíchu a ty opravdu upřímným a okouzlujícím smíchem v Mr.GS :-) Tvoje podání Františka v Ulici je taky bezva. Prostě fandím ti :-) Přeju moc úspěchů a štěstí v životě a taky spoustu lásky. Pa. Petra Ziková *3*
    PS: Kdyby ses nudil, což asi nehrozí, přijď se podívat na náš internetový občasník Wypíchni si Woko, který s Bětkou a několika dalšíma kámoškama spravujeme. Hele, jednoho kluka by jsme braly do redakce :-D adresa zde: http://WypichniSiWoko.sblog.cz
    (Doufám teda, že se Bětky nebojíš jako Pepa Navrátil :-D )
    • Re: Ahoj Maty :-)

Ty brďo, Pepa se někoho bojí jo??? *1* Tak to se ho musím zeptat *15* . Na stránku se kouknu, ale fakt se nenudím. Jo a díííííííííky.
      MATYÁŠ *4*
      • Re: Re: Ahoj Maty :-)

Ahoj Maty *4* Tak co ten Pepa? Přiznal se ti? Myslím jako že se bojí Bětky? On se se mnou neba, asi že sem ti to práskla *1* Měj se moc fajn a bacha na holky, jsme pěkný potvory *1* *1* *1* Papa *4*
      • Re: Re: Ahoj Maty :-)

Moc děkuju za odpověď a návštěvu našeho občasníku. Kdybys pro nás chtěl udělat nekomerční rozhovor, nebudeme proti :-) Svou návštěvou jsi nám udělal vellkou radost a děkujeme za pochvalu. Ahoj :-) Petra *3*
  • dotaz

Jak ses dostal ke divadlu?
  • Matyášovi

Ahoj Matyáši chci se tě zeptat, že či v představení DONAHA! budeš hrát i 4.6. v divadle protože tě moc obdivují a chci tě vidět hrát a chci vedět, že či tam budeš. *3*
    • Re: Matyášovi

Až do konce sezóny hraju bez alternace (bez střídání) takže i toho čtvrtýho tam budu.
      MATYÁŠ *4*
  • Matyáš

Das mi pls email *3*
  • Matyáš

Matyáši moc dík za tu agentůru *4*
  • Matyáš

Matyáši moc dík za tu agentůru *3* *4* *4*
    • Re: Matyáš

No není zač. Třeba se potkáme na nějakým castingu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit