-
Napiš
Napiš mi někdy na mail, please. *14* -
ahoj
Ahoj Matyáši jsi fakt dobrej hlavně v Rafťákách! *15* -
Matyáši
Ahoj uz jsi uvazoval na jaku strednu skolu jse chystas?ci na konzervatorium nebo ne.....?hrozne mne to zajima....prosim odepis.... *3* -
-
Re: Matyáši
No chtěl bych dělat režii, takže gympl a pak FAMU. Ale taky mě dost chytlo divadlo, tak asi režii na DAMU *3* *1*
-
-
robim
Ahoj robine dal ti maty jeho mail?????prosim ked jo tak bys mi ho nedal????prosim prosim......INAC AHOJ MATY SI FAKT SUPR HEREC SI MUJ IDOL A STRASNE TA OBLUBUJEME V NASI RODINCE A HLAVNE JA JSEM TAKY ZAVYSLAK ZETA MAM AJ NA MOBILU AKO TAPETU....JESTE SI MUSIM ZOHNAT TAPTU A BUDE SUPR!!! *3* -
-
Re: robim
ne ja bych ho taky chtel moc ,protoze je nej herec na svete inac maty pls napis mi na meil ahoooooooj ses muj idol *1* *1* -
-
Re: Re: robim
Ahoj robime moc tě prosím nedal bys mi Matyášův email???? Moc tě prosím!!!!!! *9* *9* *3* *1* -
Re: Re: robim
Tak já vám písnu oběma. *3*
-
-
-
Matyáš
Ahoj Maty u nas na Slovensku si fakt velka hviezda a hlavne u nas doma :-D si fakt super a dost sme sa z teba nasmiali v raftakoch uz sa tesime na novy film kde hraaas.....priala by som si sa s tebou zoznamit fakt priala..prosiiiiiim odpis *4* -
newim
cus mates doufam ze se zitra uvidime zase rano ve skole u skrinky joo a abych nezapomela moc ti fandim jsi moje zlato *5* *14* -
-
Re: newim
Čus Dany, dííííky *3* a po svátcích u skříňky *1* *1* *4* -
Re: newim
TO MAS DOBRY ZE MUZES MATYASE VIDET NEKDY *9*
-
-
Matyáš
Ahoj koukam ze opravdu nemas moc cas na comp ale chci se te zeptat tocis nejakou komedii *3* a porad koukam na raftaky jsou bomba s tebou bez tebe byto bylo takovy chudy bez vtipu. *3* -
-
Re: Matyáš
No čas fakt nemám. Teď budu navíc hrát v divadle na Vinohradech v komedii Donaha.A v televizi (na ČT) půjde asi v zimě komedie Kája a Zabi, tak na to koukni a dej vědět jak se ti to líbilo. Dost jsem se při natáčení vyřádil *1* -
-
Re: Re: Matyáš
určitě dam vědět a kouknu se nato ,ale myslim si ze to bude supr s tebou a v ulici se ted zase asi objevis kdys ti bude deda delat udrzbare tak at se dari zase napis ahoj ROBIN *1* -
-
Re: Re: Re: Matyáš
Jo, teď se tam budu zase objevovat víc a taky tam se mnou hraje moje malá ségra. Hraje EMU, která zatím nemluví. Tak se měj, čau a díky. -
-
Re: Re: Re: Re: Matyáš
to je tvoje ségra a ona s tebou hraje i v jinych filmech a taky mas dnes volno kvuli stavce a suprove hrajes *3* -
-
ahoj maš mail?ja vim že me neznaš *9*
-
-
das mi pls email
-
-
-
-
-
prosim
Prosim šel bys Matyáši tedy když zrovna budeš mít čas na moje webové stránky www.kitikat.blog.cz jo a zanechal bys tam nějaký e-mail.Tak čau a dík. *1* *1* *3* *4* *5* *15* -
prosba
Ahoj Matyáši nemohl by ses zeptat nějakého režiséra jestli by sem nemohl hrát v ulici tak mi prosimtě odpověz na e-mail.Dík. *1* -
prosim please
ahoj dal bys mi tvuj e-mail prosim chtel bych si stebou psat jsi muj idol *15*