Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hougerka.edward

Happy Birthday!

Maty všecko nejlepší k narozeninám =)) hodně štěstí,zdraví,lásky...ať ségra nezlobí,ať ti to jde ve škole a mnoho úspěchů v tvé dobře našlápnuté kariéře ^_^ hraješ dobře a těch pomluv si nevšímej =)) seš mladej a talentovanej...užij si narozky a ať se ti daří všechno co uděláš x)) měj se hezky *14* *1*
  • Happy Birthday!!!

Happy Birthday...hodně šťestí, zdraví a lásky *14* *14* *14*
    PS: Ať ségra nezlobí.... *1* *1* *1*
  • přání

Milý Matyášku
    Všechno nejlepší k tvým narozeninám. *4* *4*
  • Roztomilej :)

Maty, teď koukám na starý díly na archivu Novy, jsi tam ještě jako malej klučík a si hrozně roztomilej :) jak se bavíš s Bedřichem přes dveře...:):D pamatuješ si na to ještě?
    • Re: Roztomilej :)

To já na to pamatuji *1* . Je to neskutečný, že už tam hraje tak dlouho. Maně pátraje ve své neexistující časové paměti, řekl bych tak 3 roky, že jo? Každopádně díky Ulici jsem si ho všimnul. Díky za ni *5* .
      • Re: Re: Roztomilej :)

No mám dojem, že dokonce čtyři roky...ale jistě to nevím :( Jinak je to fajn mít možnost všechno si prohlídnout znovu a oživit si to :)
        • matyas

Re: Re: Re: Roztomilej :)

čtyři a půl *4* Když to vidím, šílím *1*
          • Re: Re: Re: Re: Roztomilej :)

No; radši zase zapomenout na kalendáře *1* . Každopádně starý díly Ulice jsem viděl, když je kdysi opakovali na Nově; ehm, opakovat tenhle seriál... Ještěže je ten internet.
            Rozhodně jsem počátkem července zhlídnul jeden díl Redakce; když to dávali prvně, vůbec jsem tě neznal a pak jsem skoro nevěřil, žes tam hrál; tak už to je samozřejmě ověřeno; jinak pěknej seriál to je. No a nejlepší z prázdninovýho TV opáčka s tvojí účastí byla povídka Loupežníci; to je nádhernej TV film - mohu vřele doporučit.
            • matyas

Re: Re: Re: Re: Re: Roztomilej :)

ježiš Redakce. To bylo snad první role po reklamách! No to musela bejt pecka to teď vidět! Jště že mi to uteklo *1*
  • matyáš

Matyáši nebudu tě tady nějak chválit apod. ale chtěla bych se zeptat jestli nebudeš hrát také někde jinde než v ulici.Jaké máš známky *7*
    • matyas

Re: matyáš

Seriál Cukrárna. Půjde to asi od září na ČT. A připravuju se na další, ale to je zatím pššššt. Abych to nezakřik *4*
  • Zzzlobidlo

Ten v té ulici ale zlobí
    • matyas

Re: Zzzlobidlo

Děsně. Už mě tím štve *1*
    • Re: Zzzlobidlo

Zlobí? Tedy, já bych řekl, že teď zlobí někdo úplně jiný. Anča Lišková se k tomu staví dost blbě, když tlačí své děti k tomu, aby si nechaly všechno líbit *13* .
      Ale taky je to trochu špatně napsaný, protože třeba Lenka Drápalová by se takhle podle mě nikdy nezachovala; ovšem autorům to můžeme s drobným přimhouřením oka odpustit, neboť se evidentně snaží rozehrát nový zajímavý příběh; a už teď je na co se dívat - od Valentových je to skvěle zahraný *3* .

Jenom škoda, že odchází paní Maciuchová, na tu se taky krásně koukalo...
  • .o.O.o.

Zjistil sem, že nejlepší přítel se pozná podle toho, že když mu řeknete ''někoho jsem přejel'' on vám odpoví ''tak kam ho zakopem'' ....
  • Zzzzávyst

na tech fotkách si sexy :D
    • hudy

Re: Zzzzávyst

Omlouvám se, smázla jsem ti to omylem, chtěla jsem ti původně odpovědět, navíc to tu bylo zbytečně 2x - ale aspoň máš možnost napsat to znova bez těch příšerných hrubek (zejména vyjmenovaná slova ti dělají potíže, že?) Když už, tak závist!!
      hudy
  • HEZKÉ VELIKONOCE

Ahoj Matyáši, z toho, že Tě tady někdo pomlouvá si nic nedělej-asi mají jen nízké sebevědomí a závidí. Jinak mě se tvé herecké výkony líbí, jseš fakt talentovanej! Veselé Velikonoce a nezapomeň vyšupat ségru *14* Tereza
  • matyas

pro matyastuhacek

Už jsem tu dlouho nebyl a koukám, že je tu veselo! Vím, že mě všichni nemusej milovat a třeba si myslej že jsem kretén. I když mě vůbc neznaj. Ale proč si vymejšlíš že sem ti něco takovýho řekl!!!??????? To je dost úlet! To bych fakt kretén byl *1* Prsom tě a kde jsme se to potkali a já ti to řekl????
    • matyastuhacek

Re: pro matyastuhacek

Hele sorac lidi co sem tady řek,to mi tam napsala moje posraná ségra!já tě ve skutěčnosti miluju,seš super herec a to co se tady psalo tak toho si nevšímej,,,,sory kámo,seš borec :d,já to nepsal,sory čau! *1*
    • Re: pro matyastuhacek

Taky bych řekla, že si to vymyslel a je to pěkně ubohý...:/ já osobně si myslím, že tady, přes mail, online chat Novy i v televizi si fajn a nepřipadáš mi arogantní a nezdá se mi že bys někomu tohle řekl. Buď dál takovej jakej seš a nevšímej si takovejch blbečků co umí jen urážet *4* *3*
    • matyas

Re: pro matyastuhacek

prosim tě, ne prsom tě *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit