-
Velká trojka
Ahooooooooooj Maty ve Velké trojce si byl úžasný mooc ti to tam slušelo*3* *1*Kterou scénu z toho máš nejradši??? A jaký to bylo??A jak bylo na večírku Ulice a u moře??????Tak ahoj a prosíím odpověz... *3* *4* -
prosba
ahoj Maty,mohl bys mi napsat přes e-mail KatyKor@seznam.cz prosím tvoje icq?? díky a měj se *3* *3* *3* -
prosba :)
ahoj maty mohl by jsi mi prosim na mail s.k26@seznam.cz napsat icq?
predem diky -
fotky
Ahoj Maty nemohl bych si tady přispiet nějakými fotkami do fotogalerie?prosíím nějaký aspoň *3* -
pro matayše
ahoj. v Maharalovi si působil docela pěkně. jestli chceš tak muzem pokecat tak mě kdyžtak napiš na mail svoje icq shell2@email.cz -
NEVĚRNÉ KLÁRY
Matyáši ty si se do filmu PŘÍPAD NEVĚRNÉ KLÁRY učil texty po anglicky? -
-
Re: NEVĚRNÉ KLÁRY
jj. Anglicky. -
-
Re: Re: NEVĚRNÉ KLÁRY
A dalo se to naučit? -
-
Re: Re: Re: NEVĚRNÉ KLÁRY
dalo *3*
-
-
-
-
pro Matyáše...
ahoj Matyáši.Nevim jestli si mě pamatuješ. v únoru jsi s námi byl nachvíli před divadlem v tý restauraci. já jsem od Niky Duchkový. tak jestli si vzpomeneš tak mi prosim na piš na e-mail tereza.jansovka@seznam.cz. díky moc a pozdravuj Niku až ji uvidíš. *4* -
-
Re: pro Matyáše...
Pamatuju!Napíšu a Verču budu pozdravovat *3* -
-
Re: Re: pro Matyáše...
matyasi chtela jsem ti rict jestli mas nakou holku rekni ja nemam kluka *9* -
Re: Re: pro Matyáše...
jj, dík a měj se *4*
-
-
-
Matyáš
Čau Matyáši sry toto na icq ale to jsem nepsal já ale má ségra napsal jsem ti to i na icq ale nevím jestli si to přečteš a na e-mail nevím či ještě chodíš tak aspoň tu jsem to psal a promiň ale nebyl jsem to já....když tak na icq odepiš i když budu off jo?jak ne tak aspoň aby jsi to věděl kdo to psal...sestra tich číňanov hrála a ja stál za ní a pomáhal jí či že jen to k tomu... *9* -
-
Re: Matyáš
Vůůbec neva, pokecáme na icq. čau.Matyáš -
-
Re: Re: Matyáš
Čau Matyáši,
líbí se mi na tobě ty tvoje pihy. Seš pihovatej i na zadku? *1* -
Re: Re: Matyáš
Jo tak na icq....
-
-
-
Pro Matiáše Valenta
Ahoj Matyáši,to jsem ja Nikol jestli si me jeste pamatujes z toho nataceni filmu Pripad neverne klary.(s harmonikou) *7* jestli si me pamatujes tak mi to pls napis na email:nikolka.kokrdova@seznam.cz
d iky *3* (jestli si to vubec prectes) -
-
Re: Pro Matiáše Valenta
Jj, pamatuju!! Napíšu ti na mail. Matyáš
-
-
zdravim
tak jak si oslavil narozeniny? byly bohate darky *1* ? tak me tak napadlo, vim, ze jsou prazdniny, ale jak stihas a zvladas skolu, kdyz natacis serialy a filmy?