Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velká trojka

Ahooooooooooj Maty ve Velké trojce si byl úžasný mooc ti to tam slušelo*3* *1*Kterou scénu z toho máš nejradši??? A jaký to bylo??A jak bylo na večírku Ulice a u moře??????Tak ahoj a prosíím odpověz... *3* *4*
  • prosba

ahoj Maty,mohl bys mi napsat přes e-mail KatyKor@seznam.cz prosím tvoje icq?? díky a měj se *3* *3* *3*
  • prosba :)

ahoj maty mohl by jsi mi prosim na mail s.k26@seznam.cz napsat icq?
    predem diky
  • fotky

Ahoj Maty nemohl bych si tady přispiet nějakými fotkami do fotogalerie?prosíím nějaký aspoň *3*
  • pro matayše

ahoj. v Maharalovi si působil docela pěkně. jestli chceš tak muzem pokecat tak mě kdyžtak napiš na mail svoje icq shell2@email.cz
  • NEVĚRNÉ KLÁRY

Matyáši ty si se do filmu PŘÍPAD NEVĚRNÉ KLÁRY učil texty po anglicky?
    • matyas

Re: NEVĚRNÉ KLÁRY

jj. Anglicky.
      • Re: Re: NEVĚRNÉ KLÁRY

A dalo se to naučit?
        • matyas

Re: Re: Re: NEVĚRNÉ KLÁRY

dalo *3*
  • jansovka

pro Matyáše...

ahoj Matyáši.Nevim jestli si mě pamatuješ. v únoru jsi s námi byl nachvíli před divadlem v tý restauraci. já jsem od Niky Duchkový. tak jestli si vzpomeneš tak mi prosim na piš na e-mail tereza.jansovka@seznam.cz. díky moc a pozdravuj Niku až ji uvidíš. *4*
    • matyas

Re: pro Matyáše...

Pamatuju!Napíšu a Verču budu pozdravovat *3*
      • Re: Re: pro Matyáše...

matyasi chtela jsem ti rict jestli mas nakou holku rekni ja nemam kluka *9*
      • jansovka

Re: Re: pro Matyáše...

jj, dík a měj se *4*
  • Matyáš

Čau Matyáši sry toto na icq ale to jsem nepsal já ale má ségra napsal jsem ti to i na icq ale nevím jestli si to přečteš a na e-mail nevím či ještě chodíš tak aspoň tu jsem to psal a promiň ale nebyl jsem to já....když tak na icq odepiš i když budu off jo?jak ne tak aspoň aby jsi to věděl kdo to psal...sestra tich číňanov hrála a ja stál za ní a pomáhal jí či že jen to k tomu... *9*
    • matyas

Re: Matyáš

Vůůbec neva, pokecáme na icq. čau.Matyáš
      • Re: Re: Matyáš

Čau Matyáši,
        líbí se mi na tobě ty tvoje pihy. Seš pihovatej i na zadku? *1*
      • Re: Re: Matyáš

Jo tak na icq....
  • nikolka-akordeon

Pro Matiáše Valenta

Ahoj Matyáši,to jsem ja Nikol jestli si me jeste pamatujes z toho nataceni filmu Pripad neverne klary.(s harmonikou) *7* jestli si me pamatujes tak mi to pls napis na email:nikolka.kokrdova@seznam.cz
    d iky *3* (jestli si to vubec prectes)
    • matyas

Re: Pro Matiáše Valenta

Jj, pamatuju!! Napíšu ti na mail. Matyáš
  • dasha86

zdravim

tak jak si oslavil narozeniny? byly bohate darky *1* ? tak me tak napadlo, vim, ze jsou prazdniny, ale jak stihas a zvladas skolu, kdyz natacis serialy a filmy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit