Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • láko

ahojík maty doufám že sem chodíš a že si čteš ty vzkazy a že si přečteš i ten můj jen sem ti ht+la říct že si strašně hezkej a od mojí nej kámošky kterou znáš ale nesmim jí zveřejňovat tak vim i že si milej a hodnej škoda že máš holku *7* *9* *13* *9* *16* *8* jediný to mě štve jesi se ptáš od kud to vim tak je to od tý kámošky jesi si se mnou chceš pokecat tak nejdřív napiš na e-mail lodmajn@seznam.cz samozřejmě že mám i icq ale nechci ho tady zveřejnovat tak až mi napíšeš tak ti ho dyštak dám a pokecáme mám sice tvoje icq ale nwm jesi je tvoje tak jen tak pro jistotu *4* páčko MTR *14*
  • Ulice

Maty, promin za to osloveni, ale ja tak rikam vsem, co jsou mladsi a jeste k tomu mas o 3 dny driv narozky, ale jak sem o 10 let starsi *9* *1* a kolik ma tvoje segra let?
    • Re: Ulice

V pohodě! Aničce je šest.Matyáš
    • Re: Anička

http://www.osobnosti.cz/anna-marie- valentova.php
  • ulice

koukáš se někdy na ulici i s tvou ségrou Aničkou?? *3*
    • Re: ulice

Jasně. Díváme se *5* . Matyáš
  • je to segra?

Zdarec prde, ta mala blondynka v ulici Ema je tvoje segra Anicka nebo je to shoda jmen? vsimla sem si to v titulkach
    • Re: je to segra?

Jaaak prde?? *1* *1* *1* Jo, malá Ema je moje ségra Anna-Marie. Matyáš *4*
    • Re: je to segra?

Jo,je to jeho sestra Anna Marie Valentová... *3* *4*
  • Tvé icq?

Ahojky Maty!! Prosímtě jaké máš icq?:) Děkujůůů!!!! JSi úžasnej:) *14*
    • Re: Tvé icq?

Tak konečně mám icq - 424504316. Matyáš *4*
      • Re: Re: Tvé icq?

Haha ty nejsi matyáš puso!!! *13*
        • Re: Re: Re: Tvé icq?

Tak to teda je!!! *13* Hele já se s tebou nechci hádat ale prostě je to pravej Matyáš a to icq je jeho... *3* *13*
  • Matyáš

cauky Maťo, jak se vede? i kdyz jsem do 10 let starsi, tak te obdivuju jak hrajes, mas opravdu talent, uvazujes o tom (je sice jeste brzo) jit na konzervator? jak se hraje s Adrianem Jastrabanem a Ljubou Krbovou a panem Maresem?
    • Re: Matyáš

Na konzervatoř ne. Chtěl bych dělat režii. Tkaže na FAMU. Matyáš *4*
  • Matyáš

Matyáši v té agentůře jsem se už zaregistroval tak někdy na castingu čau vašek *3* *4*
    • Re: Matyáš

Tak skvělý! *4*
  • ?

Ahoj Maty,dnes jsme se s kámoškou koukali na rafťáky a zrovna jsme si o tobě povídali.Ona je z tebe celá vedle i mě se líbíš ale jako herec ale ona tě má i na mobilu *1* Já taky ale to neřeš *3* Prostě,s kámoškou ti přejeme velký úspěch.Dyžtak napiš na email alice.ro@seznam.cz nebo na icq 448763817.Budeš touhle dobou hrátnějaký film?A budeš se s námi kamarádit?Jo a bratránkovi se líbíš jako herec.Prej si malej ale šikovnej . *1* Tak se měj hezky.Ahoj Alice *14*
  • alice.ro

Teď jsem se i registrovala a přihlásilado tvého fanklubu *3* *14* alice.ro
  • Ahoj...

Ahoj Matyáši,jsem tvoje velká faninka *14* *14* Je mi 9 let.Moje adresa prodilu je http://lide.cz/alice.ro .Prosím dáš mi tvoje icq ? Moje je 448763817. *14* Ahoj
    • Re: Ahoj...

Tak já se ti ozvu. Matyáš *4*
    • Re: Ahoj...

*Sry profilu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit