Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! :) *14*
  • Ahoj Maty jsi nejlepší herec..........:D mám tě moc ráda, v ulici teť válíš jsi prostě ♥N♥E♥J♥V♥Í♥C *D*O*K*O*N*A*L*E*J* *14* *14* *14* *14* :*
  • Ahoj jak se máš, jsi super herec......♥ *3* *1*
  • Velmi mě překvapilo, že je ročník 1996. V Raft´ácích vypadal tak na 8 *1* byl tam celkem roztomilej. Nehledě na to, že jsem ho zahlédla ve filmu snad už z roku 2004. Celkem slušně hraje *3*
    • Jo v Rafťácích hrál osmiletýho kluka, ale jestli mu bylo 8 i ve skutečnosti to nwm
  • Je to roztomilej kluk a nejlepší byl v Rafťácích, kde hrál malýho Honzíka, ale roztomilej je prostě pořád :-)
  • :O** čím dál víc sexy! :O**
  • Hello Matyas I'm from England and you're my favourite actor. I see you in the movie Rafters and you was perfect! You're very beautiful guy! I download serial Street, although I don't understand, but at least I see you and this is enough for me :'))I want live in Czech republic! :( xoxo.. I love you :-**
  • Je z tebe nádhernej kluk ! :))* Seš NEJLEPŠÍ :** znáš Vaška Matějovského nebo Helču Němcovou? :))
  • Ahoj Maty neznáš náhodou Ondru Klímu z Jevan ??? *3*
    • matyas
      Neznám *9*
  • Hele jak dávali v pondělí Ulici, tak to byl celkem luxus jako :D nemohla sem z toho jak Anča byla taková vykulená když to objevila a Bedřich s Hrihorijem si z toho dělali pr*el :DD jinak to, jak si říkal v tom videu jak je na stránkách ulice že Franta by nemusel být takový slušňáček s tím si měl pravdu. V pondělí jak s ním o tom Anča a Bedřich mluvili on z toho byl úplně hotovej :DD Ale naštvalo mě že si byl v Ulici jen v pondělí a v úterý už tam byl zase někdo jinej ://
    Jinak seš moc supeer :)) :**
    • Co objevila?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit