-
Díky!
VŠEM MOOOC DÍKY ZA PŘÁNÍ K NAROZKÁM! Matyáš *1* -
-
Taky ještě dodatečně přeju všechno nejlepší!!! Ať tě hodně vídáme a slýcháme!
-
Re: Díky!
Ahoj, byla jsem na dovolené, tak opožděně přeji všechno nejlepší k 15 narozeninám :)
-
-
přání
Všechno nejlepší k narozeninám!!! -
Přání k narozkám
Všechno nejlepší k narozkám,hodně zdraví,úspěchů v herectví a ve škole. :) -
Podobnej malýmu harrymu
Když jsem v Harry Potterovy 7 v tý druhý části viděla po tom o těch 19 let později Harryho syna tak mu byl Maty trochu podobnej ne?:) -
-
Re: Podobnej malýmu harrymu
Byl, hned jak jsem ho viděla, tak jsem si říkala, že je to snad on :) Jinak přeju mu všechno nejlepší!:)
-
-
Happy Birthday!
Všechno nejlepší!:-) -
Narozky
Všechno nejlepší k tvým 15narozkám,přeje pohanka(Vašek) -
narozky
všechno nejlepší k tvym 15tinam ti přeje Petra -
aaaaaa
je nej nej nej krasnaj klucina *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* -
Klííííd!!!
Jejdamane lidi uklidněte se!! Tohle má být diskuze o Matyášovi, ne o Vás!! Přestaňte si tu laskavě nadávat za své názory, ať jsou jakékoli (jen tak mimochodem, když už někdo napíše, že je Matyáš debil - čemuž tady stejně nikdo nevěří, nikoho tím nepřesvědčí o Matyášově osobnosti!)Musím říct, že je tohle první stránka, do které přispívá i ta celebrita, o které to je, a to je bomba!!! Díky moc za Tvoje vyjádření, Maty!! *14* Jestli Tě to neurazí, můžu se zeptat, jestli je nějaký důvod, proč jsi tak docela malý? Neber to prosím jako urážku, já jen, že je mi taky 14 a měřím stejně jako ty, ale celá naše rodina má normální výšku, takže u mě to žádný důvod asi nemá (škoda *1*). Dík moc.. Jsi fakt super herec a strašně ráda bych se s tebou někdy potkala (pochybuji, že bych byla jediná, ale.. *1*)!!! A všude Ti to fakt moc sluší! *1* *14* *14* *3* -
torrent
ještě si msuíš an ty stránce kliknout an torrenty tam napiš název a ten druhej od zhora to je ..