Přejít na výpis diskuzí

Megan Fox

OSOBNOST 13.1.2007 
370 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

když jí nemáte rádi tak proč sem píšete to nepochopím???....když se mi cěco nelíbí tak se na to nekoukám a už vůbec to nebudu komentovat?????
    • veronika16

Re: ???

Víš ono většinou když se ti něco nelíbí tak máš největší potřebu to komentovat...a toto pokud vim je diskuze a ta je o vyjádření názoru, takže když se někomu toto divné plastcké stvoření nelíbí tak má rozhodně právo to okomentovat. Navíc když na mě TO kouká pomalu z každý konzervy....co k té barbie dodat, jo snad to že neumí hrát. *1*
      • Re: Re: ???

náhodou MEGAN FOX je určitě hezčí než ty. Kámoka říka: ,, PODLE SEBE SOUDIM TEBE."
        • Re: Re: Re: ???

Děkuju že jste mi samazali můj příspěvek. Opravdu diskuze toto.
          • angel15

Re: Re: Re: Re: ???

a jak mužeš říct neumi hrat?když má za sebou pár filmu *1* ..každej nějak začina a vyvyjise...dobrej herec se z každyho stane až po určite době!si vem třeba Johnny depp...taky se vyvyjel nějak než začal bejt na roztrhani a mrtě dobrej herec...nikdo se nestane ze dne na den mistrem *3*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: ???

vidiš po pár filmech!,ale ona zatim hrala jen v transformerech *3* když nepočitam ten trapnej horor,kde ještě hrala,ale to je chyba režisera,že něco tak blbeho z filmoval *1* a jak se divam ma před sebou dalši filmy,tak uvidime *3* ...a co si budem povidat ženy dostavaj malo kdy takove role,že jsou jako hlavni herci v těch filmech:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: ???

sorry ale talent se prostě pozná už po pár filmech. a kdyby byla vyvýjející se herečka tak by dostávala lepší role který o něčem jsou a ne jen doplňkový pro potěchu oka. *3*
  • nelmo

narozky!!!!:)))♥

Všechno nejlepšííí *4*
  • anka6959

HAPPY BITHDAY

VŠECHNO NEJKY K NAROZKÁM *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • philipppo

nej

vše nejjjjjjj *5* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15*
  • LenaXoXo
    Dle pouze mého názoru se v tomto případě jedná o namyšlenou slečnu, která byla v mládí velmi zakomplexovaná, proto podstoupila plno plastických operací, napodobuje Angelinu a pozor - už byla krásná, ale opakované operace jí přidělávají zbytečné jizvy na tváři. Je to tedy nutné? Jako herečka nijak neuchvátila ani mne, ani kohokoli jiného, vše je jen o vzhledu. Nicméně, blahopřeji dámě k miminku a bude jich stejný počet, jako má Angelina Jolie?
  • VŠECHNO NEJLEPŠÍ *4* *4* *4* *4*
  • Megan,jsi moje nejoblíbenější herečka *14* *14* *14* *14* *14* takže sory,že jsem ti nemohla napsat k narozkám *10* *10* *10* *10* ten týden jsem měla zákaz PC kvůli nějaké pitomosti.
  • Modelka

a to víte že má špičatý kozy...A jestli nee tak to nepopřete!
    • no hele i kdyby je měla hranatý na tom snad nesejde ne? je nádherná i tak *3*
  • Holohlavá ťamanka

moje kamarádka...když jsem s ní mluvila o Megan....odvětila...a pozor cituji ,,Není to taková ta holohlavá ťamanka?"..... *15* *15* *15* *15* ...jako přeberte si to jak chcete ale megan je opravdu neznámá a ubohá herečka.....
    • angel15

Re: Holohlavá ťamanka

no nevim,ale ty si asik to same,když pomlouváš někoho koho ani osobně neznáš...nemysliš?
  • anka6959

pro angel15

Brada,hned by poznali,jaká Angie je.nebo A to, že Brada na veřejnosti chválí ???to je jenom divadýlko.Angelina vyžaduje ,aby Brad s dětmi přes den dělal to,co mu nakáže,bez toho aby se k tomu nějak vyjadřoval.Jolie se často naštve,když Brad změní plány nebo se o děti nestará,když ona spí,pracuje nebo sportuje.CHová se k němu jako ke sluhovi .Když se Brad nechová podle jejích doporučení,třeba aby uložil děti,začnou se hádat.Angelina většinou chce,aby se děti přes den utahaly a večír byl doma klid,když příjde domů.Kromě toho nemluví přímo s Bradem,ale vždycky říká svým spolupracovníkům věci jako:Řekni Bradovi,že jdu do postele,i když Brad stojí přímo vedle ní. a jaká je to coura v roce 1997 měla sex s Mickem Jaggerem skončili spolu v posteli i potom během let a v roce 2004 měla 4 muže najednou Ralpha Fiennese, Colina Farella, Brada, Johny Lee Millera a taky nadává na jeho rodiče a odyguard tvrdí že Pravá A ngelina je podle mého názoru zaujatá sama sebou a posedlá kontrolou.A spisovatelka o ní píše knihu Brad Pitt and Angelina Jolie:True Story a to je jenom zlomek toho co sem napsala
    • Re: pro angel15

necti moc bulvaru leze ti to na mozek, a vubec nevis jak to je mezi Angelinou a Bradem proboha, znas snad Angelinu osobne,ze o ni tohleto tvrdis?bulvar napise nejakou nesmyslnost a potom to tak dopada,lidi jako ty se toho chytaj. nesud lidi kdyz je vubec neznas osobne ale jen z bulvaru,nebo ze sis nekde neco precetla,a takhle vznikaji drbyyy...
    • anka6959

Re: pro angel15

za chyby se moc omlouvám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit