Přejít na výpis diskuzí

Megan Fox

OSOBNOST 13.1.2007 
370 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anka6959

megan fox

kde ste slyšeli že má plastiky co já bych zato dala kdybych vypadala jako ona je fááááááákt nádherná ale nemusela by napodobovovat angelinu jolie originál je originál je to fakt kus ženský a jestli má plastiky tak je to její věc každej v Hollywoodu chodí na plastiky *7* *4*
    • angel15

Re: megan fox

no podle mě ji nenapodobuje:)...angelina začinala dost v posteli co se jedna o film,takže v tom nenapodobuje:)...nešpuli rty...nenašla si toho nej chalap holiwodu,tak nevim v čem napodobuje:D
      • lamerienda

Re: Re: megan fox

Tak třeba mámina kámoška je taky modrooká brunetka a v šestnácti už měla tři tetování a to ještě Angelina chodila na základku, takže nechápu lidi, co si myslí, že Angelina zavedla nějaký TREND a ten se snaží lidi napodobovat, když to tu už bylo dávno!
  • anka6959

megan fox

no v bravíčku tam byl článek o tom že ji právě napodobuje no nevim co si mam o tom myslet ale v některých věcech si sou docela podobné
    • lamerienda

A co je na tom ? Ty snad nejsi nikomu podobná, a jestliže ano, tak snad toho dotyčného napodobuješ ?
      • v.judy

Přesně, že si jsou v něčem podobné, tak to nznámená, že ji napodobuje...to úplná blbost...
  • anka6959

megan fox

no nejsem nikomu podobná ale máte pravdu ona je lepší než angelina jolie a hezčí ale sem zvědavá jak bude vypadat až ji bude tolik co angelině a bude po 3 dětech
    • lamerienda

určitě líp než já teď *1*
      • angel15

každej vypada jinak to zaleži jestli se o sebe stara nebo ne:)...každej starne.:P
        • lamerienda

Re: Re: Re: megan fox

A třeba vůbec nevadí, když má plastiku, dnes to není nic neobvyklého, kolik žen na ulici podstoupilo menší zákrok, který ani nepoznáš. Takové extrémy jako tamta ženská od Antonia Banderase jsou už málo k vidění !
          • angel15

Re: Re: Re: Re: megan fox

oni to podstupujou kvuli nam,aby se nam libili,tak budte rádi a nenadavejte:D
  • anulka123

boorka..

Megan je prostě borka..nusouhlasím teda s tím jak se o ní tvrdí že napodobuje Angelinu..ano možná má pár stejnejch kéérek..a vlasy..a postavu..ale to je vše..ona je originální...-*ve filnech hraje suprově..:-*
    • Re: boorka..

kopíruje taky styl oblékání a styl focení...je ubohá

nesouhlasim...megan neni boží a rozhodně se o ní nedá mluvit jako o borce *7* až něco pořádnýho udělá tak se o ní tak může mluvit ale její veřejně známý sexuální život z ní nedělá žádnou borku a hrát taky neumí *9*
      • v.e.r.k.a

Re: Re: boorka..

bože to jsou kecy........
        • veronika16

Re: Re: Re: boorka..

ano máš směšný keci...příjemný že to přiznáš *1*
          • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: boorka..

tyhle lidi tk miluju *10*
            • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: boorka..

to je od tebe tak hezký *1* jen abys od toho vzteku nepraskla *1*
    • v.e.r.k.a

Re: boorka..

souhlasim Megan je božíííí *14* *14*
    • anka6959

Re: boorka..

máš pravdu ve filmech hraje uplně fantasticky mě stačilo vidět TRANSFORMERS 1 v roce 2007 a už jsem si ji oblíbila

leda ve snu..
  • Ahooj podívejte se prosím na můj blog a hlasujte pro Megan nebo někoho jiného na http://markeet123.blog.cz/1211/oranzove-saty
  • Megan;)

Megan je uplně nádherná,krásná:)Jako i Angelina je krásná jo,ale takhle si myslim stejnak že je o malinko hezčí;)prostě boží a teď sem byla v kině na tom Transformers a jako sice ten film nic moc,ale ona opravdu boží!:D *14*
  • simca2

Mešhan

Magan je prostě nejky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!n avstevujte ji ona si zaslouzí byt v zebricku top 10 ne jako třeba vanessa hudgens ta kdyby byla na posledním svět by měl od jejich fanoušků pokoj *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • lucie2
    Vše nejlepší k narozeninám. *14* *14* *3* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14*
  • Ahooj jestli Máte rádi Megan Fox tak se prosím podívejte na tento odkaz http://markeet123.blog.cz/1211/nejkrasnejsi-bzlute-saty
    a hlasujte pro ni v anketě

Prosím podívejte se na můj blog - http://markeet123.blog.cz/
    a napište mi prosím co mám na mém blogu vylepšit popřípadě co se vám tam líbí bud do komentářů nebo na email - markeet123@seznam.cz
    mooc děkuji :-)
  • k debate

no absolútne nechápu co tady všichni řešíte......každej má svúj názor,každej má svúj styl....a jestly nekdo nekoho kopíruje a jestly se nekdo po nekom opičí.tak se mi zdá že všichni ste asi profesionálové v posuzováni druhých lidí.....ja jsem se sem dostal jen omylem ale fakt jsem se na tomhle všem pobavil asi vás tohle naplnuje a to je spíš na zamyšlení nad samým sebou....tod muj názor..tak se tu bavte dál v podstate vo ničem... *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit