-
kráva
FŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ je upě strašná ani hrát neumí je to jenom rozmazlenec FĚS BĚS *9* *9* *9* -
-
Re: kráva (TY SES)
Neumi hrat a je rozmazlenec, to sedi na maly 13ti lety spekaty, rosolovity prase co si hraje na pisecku a zavidi uspech jinych, protoze sama na nic nemas a kompenzujes tim svoje ego, ze pomlouvas jiny, aby ses aspon nekdy dokazala povznest nad svoje nevydareny detstvi... *15* PS: a prestan cist bravo a dalsi sracky, mozna pochopis o cem ten svet je!! -
-
Re: Re: kráva (TY SES)
a ty se konečně odpoutej od meganiných fotek a možná pochopíš o čem ten svět je. Že jsou tady mnohem hezčí holky než tahle hloupá, nevzdělaná a obyčejná kráva, která umí mluvit akorát o tom jakou polohu má nejradši *7*
-
-
-
omg
hej lidi kam ste dali oči .. dyť na ni ení nic hezkýho a modelka může bejt v dnešní době skoro každá .. pokud neváží 150 kilo a nemá po celým těle ekzé tak proč ne .. takže nevim jak tady někdo píšete že je obdivuhodná a že dělá svou práci modelky dobře .. to je jasný když jí kadeřník udělá vlasy a ostatní jí nalíčej a oblečou ona se jenom před foťákem nakrucuje .. no mě je to jedno, ale myslim si že není extra .. :-! -
-
Re: omg
bejbinko, ty vis o show byznysu asi taky velky hovno vid... mozna moc ctes a o skutecnosti nevis nic!!! zijes jen v dezinformacich co kde uslysis a prectes si.. kdyz muze byt modelkou kazda pod 150 kg, tak proc neni???? na tom asi neco bude nez jen ta tvoje domnenka ze :) a kdyz ti je to tak jedno, tak si tu nehrej na vsevedku jak kdyby jsi znala cely svet a vedela co je dobre a co ne! jsi snad vyhledavac talentu? modni navrharka? supermodelka? zijes v americe? zabyvas se showbyznysem? NE?.. to me ani neprekvapuje *8*
-
-
...
Nechápu proč holka jako ona,která ke zdokonalení nic nepotřebuje,si tak moc zvýrazňuje obličej..Myslím si,že bez toho vypadá mnohem líp,je od přírody krásná:)A jinak nikdo s ní nechodíme na kafe,tak jak můžete vědět jaká je..Nejde soudit jen z fotek a článků z novin,novináři si to jen přibarvují a domýšlejí si.. *16* -
Mno
Je hezká. Ale já jsem hezčí. *1* -
-
Re: Mno
megan je takova kočka že na ní nikdo nema sem do ní zabouchlej až po uši *14* *14* *14* *14*
-
-
m
je to ta najsexy baba aku som kedy videl *14* *14* *14* -
je teda kočka ale...
Podle mě chodí děsně zmalovaná, nevíc jí to stejně sluší na fotkách, kde má třeba jen řasenku a lesk na rty, nemyslíte ? -
-
Re: je teda kočka ale...
Ja si mislim ze ji to nejvic slusi ve spodnim pradle *1* *1* *1*
-
-
JB
Megan prý chodí s Robertem Pattinsonem.. to by mě zajímalo jestli je to pravda. -
-
Re: JB
S takovým hnusákem, no to snad ne !!! -
-
Re: Re: JB
TO SI DĚLÁŠ PRDEL TY\ KRÁVO, SKLAPNI NEŽ SI TĚ NAJDU -
-
Re: Re: Re: JB
No myslel sem, že fanynky Stmívání jsou jemné a nesmělé dívky, trochu jako Bella, které by také rády Edwarda, ale pro takovou agresivní tygřici jako jsi ty bych hledal spíš nějakého krotite z cirkusu. -
-
Re: Re: Re: Re: JB
Bella není moc hezká........ani Kristen Stewart. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JB
Zato ty budes krasavice velika,co *1*
-
-
-
-
Re: Re: JB
takovýho pěknýho si nezaslouží.... -
-
Moje slova!!!!!!!!! -
Souhlasím s tebou, Robert má na lepší. Ale Megan není špatná. -
-
Re: Re: Re: Re: JB
Robert vypadá jako ochlasta, neholí se a smrdí, kdo tady má na lepšího je Megan *13*
-
-
-
-
-
megan
totální kundice...vypadat jako ona tak bych asi taky trochu namyšlená... *3* *5* *3* -
Megan
Ona je prostě nádherná ... *4* na ni snad nikdo nemá .. a kdo říká že je hnusná a že ji nemá rád tak je to jedině závist... *4* jako vím, že skoro každý když je slavný tak z něj udělají uplně krásného člověka ale myslím si že ona to má přirozeně :-) -
-
Přirozeně..ano, hlavně že za polovinu jejího obličeje může vděčit plastickým chirurgům. A o prsou nemluvně. Samozřejmě že vypadá hezky, ale rozhodně tu krásu nezískala tak úplně od přírody.
-
-
blog-soutěž
Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam