-
skvělá
Je skvělá nevím proč jí všichni nadáváte !!!Tak běžte do prdele s prominutím !
Je to good herečka a nevím co tady píšete o plastikách(někteří)pokud vím plastiky mají všichni herci nebo skoro všichni *9* Hlavně se tady nepozabíjejte -
Megan???
Mega Fox nemusím už jenom z toho důvodu že napodobuje Angelinu Jolie dělá ze sebe něco na co nemá. Doufám že je to jedna z těch kravek co rychle zmizí stejně jako se vynořily!!!! Nechápu jak se vůbec může s Angii srovnávat taková nicka... *8* *16* *5* *9* *9* A zas tak pěkná není takových po světě běhá a i bez plastik... *9* *13* -
-
Re: Megan???
jeto fakt kus včera sem bil na transformers 2 je daloko hezči než Angelina Joůie chápeš frájo je proste *4* -
Nemyslím si,že jí napodobuje,ale štve mě,že jí přebrala roli v Laře Croft a místo skvělé Angeliny jí bude hrát tahle ...!!! *16* Jo,chápu,že filmaři chtěli někoho,kdo je mladší než Angelina,když ten film má zobrazovat mládí Lary,ale rozhodně si myslím,že Angelina je i ve 34 hezčí než 23letá Megan *1* -
-
Re: Re: Megan???
Bože, ale vždyt ona jí nic nepřebrala, jen přijala nabídku, kterou jí nabídli tvůrci filmu !!!!!
-
-
Proč furt omýláte jak Megan napodobuje Andželínu ? Vždyt jí vůbec není podobná, jen má to tetování a je bruneta, to je vše ! A navíc mně se Megan líbí, at má plastiky nebo ne, pořád působí přirozeněji než Ang. !!! -
-
Re: Re: Megan???
Přirozenějc? Tak ty už si asi vážně slepá a blbá no jo no co se dá čekat asi si stejná jako ona že? *13* *13* *13*
-
-
-
Lidicky souhlasim svami ,jaka je Megan Fox.myslim si ze neni nejkrasnejsi,jsou i hezci,a prijemny ne falesny jako ona,a ze s
jsi udela mimco,tak stejne si o nej nebude starat,poridisi chuva jako kazda modelka i herecka,jak rikam je to jen falesna holka,ktera si mysli vic,ale pritom ,je podstate jen modelka a herecka ,ktera nikdy nic nebude vedet ani naucit sve dite . -
-
a jak to viš že je falešna ty ji znaš osobně???????nesuď lidi když je neznáš *16* *10*
-
-
megan
megan je pěkná...kdo by nebyl být v péči těch nejlepších vizážistů a kadeřníků -
-
Re: megan
Musíš mít základ-pěknou tvář, já když si dám makeup a upravím se, tak stejně nevypadám krásná nebo sexy jako ona, ale naprosto obyčejně.
-
-
Podle mě moc umělá. Kdyby si každá holka u nás zmenšila nos a dala silikony,vypadala by určitě mnohem líp. *1*
-
jako malá
nevite kde jsou nejaky fotky kde je megan jako díte myslim spis jako teenager...tak 14-15?zajimalo by me jak vypadala jako dite =D........jinak taky proc ji nadavate?kdyz ji nemate radi tak sem nechodte.... -
Megan jako malá
ahoj,taky by mě zajímaly ty fotky jak byla teenager..neznáte nějaké stranky nebo nemáte fotky?....každopadně Megan je zťelesněná bohyně krásy a at si každý říká co chce!!! *14* -
malá Megan
Já znám hlavně megan-fox.net.. a myslim, že tam je toho o ní nejvíc. Jsou tam i fotky, když byla mladá.
http://megan-fox.net/gal lery/thumbnails.php?album=225 -
Megan
Megan je děvka snaží se kopírovat Angelinu a nějak jí to nejde musí se s každým vyspat aby dostala nějakou roli kravička -
-
Re: Megan
Kurde běžte si buzerovat někde jinde,a nechte fans ať si tady říkají co chtějí,a ne nějaké šašky co umí akorát tak kecat hovna!!!!....taky nepíšeme že ten tvůj Jackson je holčička,tak se uklidněte lidi.A ikdyby se Megan chtěla podobat Angii tak co jako ty jsi nikdy nemel/a nekoho komu by ses chtěl/a podobat,žádný vzor?Myslím si že jo....a radši zavři zobák,ty jsi paparazzi že víš ským spí?achjoo,fakt vás nechápu *7*
-
-
MEGAN
Megan se podobá Angelině tak toho hned využívá,ty pohledy na fotografy,tetování a podle fotek to jde vidět.Angelina už je někdo a Megan na ni nemá... *5*