Přejít na výpis diskuzí

Megan Fox

OSOBNOST 13.1.2007 
370 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikyna

ihohjhvhj

megan je fakt krásná to musí vidět pardon každý vizážisti nevizážisti doprdele s váma závistivci má fakt úžasný rysy doprčic a jestli tu někdo eště napíše krucis megan je pěkná...kdo by nebyl být v péči těch nejlepších vizážistů a kadeřníků *16* *16* *16* *16*
    • Re: ihohjhvhj

ti zasranej českej hajzle je pěkná od přirody ti ji zavidíš jestli tě najdu rozbijutě maksimalně zasranej zkurvisine žadlíš protože si jenom doma leštíš bambus panici jeden
      • nikyna

Re: Re: ihohjhvhj

co prosim to bylo na mě? trochu vrchol ne? tys asi milej zlatej nepochopil můj přispěvek já megan fandim a svym prispevkem sem chtela vyjadrit ke zde jinemu prispevku o vyzazistech ale to ty hlupaku nemůžeš chápat o tvý inteligenci mam sve mínění zvlást kdyz mi vyhrozujes smrtí
  • Megan je piča

Prostě je to čůzička co dodat víc nechápu ty co je jí zastávaj *13* *9* pchee no jo už vím proč *9* *1* hmm *1* , ale visvětlení sem radši nenapícšu možná až po 22:00 *13* *1* *1*
    • lamerienda

Re: Megan je piča

Včera když jsem šla od kosmetičky, tak na mně zařvaly "pičo" 2 obtloustlé chudinky. Potom v metru mně poprosil pěkný kluk o číslo.O tom to je. Hnusky jako ty závidí, co můžou a vedou sprosté řeči, co vám taky zbývá, ubožačky !
      Já nejsem tak hezká jak ona a její božskou krásu jí ZÁVIDÍM ! Ale nemám důvod ji nenávidět...
  • luida

Lara Croft

Megan má prý hrát ve filmu Lara Croft a to hlavní roli. Bude to z doby kdy Lara byla mladá! Angelina se naštvala a ptala se proč to nemůže hrát ona!! A všichni jí řekli, že už je na to moc stará. Nevím, proč si stěžuje, když všude říká, že se vzdá filmu a bude se starat o děti!!!!!!!!
  • lamerienda

Megan bez plastik

Nahrála jsem fotku z jejích školních let, doufám, že to konečně dokáže, že byla krásná i tehdy !
    • Re: Megan bez plastik

kde sou
  • http://www.zimbio.com/Celebrity+Int erviews/articles/LhD2cdgjc5M/7+Ques tions+with+Megan+Fox
  • Resskuska
    gratuluju
  • stay-c
    Znám ji jen z Transformerů, ale je fakt, že tam byla úžasná.
  • Nechápu

Nevim jak můžete soudit člověka kterej žije za Atlantikem a v životě ste se s nim nesetkali...navíc myslim že nemá zapotřebí kopírovat Angelinu Jolie jelikož je 100% hezčí než ona....A Když jsem jí viděl ve Transformers 2 v tý scéně s motorkou.....páni *1*
    • Re: Nechápu

Pravda,pravda! Nechápu jak všichni říkáte jaká je to kráva, která se snaží napodobit Angelinu Jolie. Ona je originál, a Angelina Jolie na ni nemá.
    • v.e.r.k.a

Re: Nechápu

naprosto s tebou souhlasim *1*
    • dianna114

Megan-100% hezčí než Angelina? *1* dobrej vtip
    • luida

Angelina ji nenávidí kvůli Laře Croft, že jí prej čmajzla roli! Copak si Angelina myslí, že bude až do smrti hrát dvacítky????
  • nikyna

mlada

tak sem sem hodila fotky z mladí tak co?
  • antiks

JE MI UKRADENÁ

TAK HELE TAKHLE HOLKA JE MI UPLNĚ UKRADENÁ ALE ŘEKNU VÁM JEN JEDNO AT SE NESNAŽÍ NAPODOBOVAT ANGELINU JOLIE-NEMÁ NE NÍ!!!!!!!!ANGLELINA JE FORMÁT A NA SVĚTĚ NIKDY NEBUDOU DVĚ STEJNÉ OSOBY NA NĚKTERÝCH FOTKÁCH VYPADÁ DOBŘE ALE RÁDA JÍ NEMÁM ALE AT NECHÁ JOLIIE NA POKOJI
    • _fans_niki_

Re: JE MI UKRADENÁ

přesně tak...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit