-
Si pekna a mas fajne piesne si uzasna libis sami mooooc mam ta strasne rada a chlavne preto lebo nejsi tak namislena a vichrdla kraska si taka prirodzena a to semi libi si kraska
-
Meghan jste překrásná zpěvačka, milují vaše vaší hudbu :) má nejj oblíbená píseň dear furture husband a s Charliem puthem :). Jsem vaše velká fanynka :))) Znám vaše osobnosti, mám i plakáty prostě vše :), Jste ta nejlepší zpěvačka na světě :* Màm vás moc ráda. :* :*
-
Meghan, mám tě ráda. Moc se mi líbí tvá písnička Title a Lips are movin. Ale víc jsem na Shakiru...
-
-
Určitě si to přečte a bude tomu rozumět (y)
-
-
je to hezký ale ta fotka je tak trochu retardovaná
prostě se mi nelíbí to je všechno *3* -
Hlasově je zajímavá a přestože je trochu macatá tak v obličeji je to opravdu hezká holka ;-)
-
Meghan mám moc ráda. Konečně je také někdo slavnými zpěvačkami, kdo nepřipomíná kostru. Její písničky jsou skvělé a ona sama o sobě je úžasná. Jen tak dál Meghan! *1* *3*
-
je boziiiiiiiii *14* *14* *14* *14*
-
jsi boziiii. nejsi takova ta vyhubla koza a diky tobe se necitim jako tlustoska mezi vsema holkama z nasi tridy . *1* *1* *1*
-
Meghan se mě hodně moc líbis poslouchám tvé skvěle písničky a hodně se mě líbis v každé z nich Meghan s pozdravem tvůj přítel z České Republiky Přemek.
-
Meghan je prostě nejlepší ! Miluju její songs , hlavně Dear Future Husband ! Není to taková ta celebka co je vyhublá , ale protě přirozeně krásna ! Díky že mi dáváš důvěru v tom , že nemusím být vyžle ! *14* *14* *14* *14* *14*