Přejít na výpis diskuzí

Mehmet Akif Alakurt

OSOBNOST 1.9.2013 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes má Mehmet narozeniny , přeji mu vše nejlepší, štěstí a opravdovou lásku. Snad tisíckrát jsem viděla seriál Sila jen proto .abych ji viděla. Miluji ho
  • Tak jsem se včera dívala na čtvrteční díl a MAA to v té sněhbílé košili zase tak slušelo,že jsem si např.scénu,kde mluvil s Firuzem, musela několikrát vrátit,protože jsem vůbec nevnímala děj.Neustále velmi charizmatický.
    • Musím se přiznat, že si seriál také nahrávám. Ten pozdní vysílací čas je od TV Barrandov ubohý a trapný. Druhý den si díl vždy zkouknu tak kolem osmé. Momentálně se mi MAA děsně líbí ve scénách s Berzanem, jsou úžasně intelektuálně propracované, tak se dívám klidně i třikrát. Adanali jsem trochu zkoukla na You tube, ale je to na mě moc akční a bohužel jen v Turečtině, tak mi vadí, že nerozumím. Líbí se mi tam jen ve scénách s Nazli. Tvoří spolu nádherný pár. Osobně si myslím, že MAA vyloženě sedne role majitele holdingu nebo bohatého statkáře, akčního zlodějíčka nebo policisty moc ne. Dám Vám na sebe email: marsija@seznam.cz a můžeme pokecat.
      • Videla som veľa tureckých seriálov a spúšťačom sledovanosti druhých seriálov, bol práve seriál SILA u vás asi Moc osudu. Neviem, či ovládate ruský jazyk, ale na ruských staniciach nájdete viac seriálov s MAA. Čo sa týka Adanali, je to tiež veľmi dobrý seriál, kde sa dá aj smiať, aj plakať a aj napätia a inteligentných vyšetrovaní je dosť. A nekončí "hepjendom". V tomto seriály spieva duet s Selim. Posledný seriál Fathih, kde predstavoval Mehameda II. bol ukončený predčasne a to vraj pre MAA, pretože sa až príliš vžíval do scén a takmer usmrtil hereckého kolegu. V Emanet predstavuje policajta Firata. Tam mali asi slepú maskérku, pretože vôbec nebol priťažlivý. SILA je dynamický seriál, s bohatými, zmysluplnými dialógmi a scény podtrhnuté hudbou s textom, doplňujúcom scénu. V Emanete nie a ani to iskrenie s Ozlem Yilmaz nebolo ako s Cansu. Aj REIS seriál nebol až tak úspešný. Jeden z jeho prvých seriálov Olivová vetva, aj ten seriál bol dobrý. Malú rolu mal i Bahar dallari. Hrá i v seriáloch Haci a Kirik Ayna- mladý, s pekným účesom, sú ale politicky ladené. a tak, ako sa niektorí vyjadrovali, nerobí mu problém zapojiť sa aj do polnočnej náhodnej bitky. Nikto mu neuprie charizmu, celosvetový úspech ako modela tak aj herca. A i napriek jeho veku, bude ešte asi dlho lámať mladé/zrelé ženské srdcia práve vďaka Boranovi.
        • Zmínila jste,že MAA hrál v seriálu Olivová větev.Chtěla bych se zeptat,jestli nevíte název v turečtině.Děkuji.
          • na ruských kanáloch sa vysielala pod názvom : Оливковая ветвь / Ветка маслин / Zeytin Dali.MAA tu nehrá hlavnú úlohu, myslím, že do deja nastupuje asi az od 2. alebo 3. diela. Hrá brata hlavnej hrdinky Bergüzar Korel/1001 noc/. potom hrá až do konca seriálu.
            • Děkuji moc za informace.
        • Mohla byste prosím uvést nějaký odkaz na ruské stanice?dDěkuji.Nela
          • pridávam adresu duet MAA s Idil z Adanali https://youtu.be/bhE5ufGgXXw?t=157
          • jednoducho napíšete "tureckije serialy" alebo napr. sila /vozvroschcenie domoj/ vse serii alebo «Любовь любит случайности» и «Плохой путь», также снимался в фильме «Невозможно до свадьбы». Elcin cansu = podľa mena herca si hľadám názvy seriálov. Vysielajú väčšinou so simultívnym prekladom alebo s titulkami. pozastavíte prečítate, pokračujete.
            http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/19977-uzel-sudby-kordugum-telekanal-habar-vse-serii-2016-smotret-onlayn-na-russkom-yazyke.html
            napr. táto adresa je k seriálu uzel sudby/kordugum/ s Ibrahimom Cellikovom a s Belçim Bilgin. ak máte rada dramatické seriály určite si ho pozriete celý, spolu už hrali vo filme Ty, iba ty / Sadece Sen . s Cansu Dere teraz vysielajú seriál Mama/Anne pridám na russkom jazyke a určite sa k tomu dopracujem. Viete priznám sa vám, že ma unavujú reklamy, aj keď chápem, že musia byť, takže ani nevnímam, že sledujem v ruštine seriál. vy máte iste iných obľúbených hercov a budete si chcieť pozrieť ich. želám Vám príjemné sledovanie!
            • Děkuji moc za informace.Určitě to zkusím.
  • MAA umí hrát a úžasně hraje očima. Já při sledování každého dílu Moci osudu při pohledu na něj zažívám vyloženě pocity radosti a štěstí.
    Až se bojím jak mi bude tento seriál chybět, jelikož konec už se nezadržitelně blíží...
    Podobné názory považuji spíše za projevy závisti, protože tento seriál měl ohromný úspěch ve světě.
    • MAA je úžasnej!!!! Koukám na to pořád dokola i na youtube ve slovenštině. Líbí se mi i hudba z tohoto seriálu. S Cansu Dere by se mi k sobě hodili i v bežném životě. Ona tam hraje taky dobře. Prostě celkově NEJ seriál!!!!!
    • Zajímavé,jak v nás obou MAA vyvolává stejné pocity.Úplně mi berete slova z úst.Tento seriál si s ním vyloženě užívám a nejsem si jistá,jestli na mě ještě někdy bude někdo takto působit.Také mi bude tento seriál chybět.Škoda,že další seriály s MAA jsou na Youtube jenom v turečtině.Tak si ještě musíme zbývající čtyři týdny užít.
  • Tak jsem četla názor,že MAA neumí hrát a nemá žádnou mimiku.S tím bych teda vůbec nesouhlasila,protože jeho mimmika je úžasná.
    • Ještě k té mimice. Také jsem tyto názory četla a pokládám je za nemístné. MAA je člověk, který má vyjímečné osobní kouzlo a přitažlivost (charisma). V serálu představoval postavu, která má vysoce vyvinuté komunikační a přesvědčovací schopnosti, dokázala ovlivnit ostatní lidi a vzbudit jejich nadšení.Byl vnímavý pro emoce druhých a měl i schopnost tyto emoce vyvolávat. Byl značně odolný proti ovlivnění druhými. To si myslím, že bylo hlavním záměrem autorů seriálu jak by měla být postava Borana ztvárněna. U lidí s takovýmito schopnostmi není výrazná mimika na místě. To je známé i z běžného života. Oni to nepotřebují. Jsou zajímaví něčím úplně jiným , než tím jaké předvádějí divadlo.MAA v seriálu předvedl mimiku, která je hodna člověka s popsanými vlastnostmi a to se mu moc povedlo. I to si myslím, že je umění takto zahrát.
      • Moc dobře vyjádřené.Zcela souhlasím.Ale ta výbušná povaha mi k němu stále nejde.Viděla jsem s ním nějaké rozhovory a působil na mě spíš uzavřeně až nesměle.Myslím,že mu dost sedla i role v seriálu ADANALI,kde hraje policistu.Na Youtube jsou všechny díly tohoto seriálu,ale bohužel jen v turečtině.Zajímalo by mě z jakých zdrojů čerpáte informace o MAA.Hodně článků je pouze v turečtině.
        • Nevím pod čím jste hledala na YouTube tento seriál ale Moc Osudu tam opravdu je a je ve Slovenštině pod heslem Sila
        • Váš dojem o MAA z internetových rozhovorů je správný. Ale obecně i introverti, hodní charekterní, přátelští a milující lidé s dobrým srdcem mohou být výbušní. Vždyť i Boran v Sile měl výbušnou povahu. A já to mám doma. Můj muž je inteligentní a velice kvalitní člověk, ale někdy ho to chytne. Je nutné, aby proti sobě měl protějšek, který chápe že v této chvíli nechce nikomu úmyslně ublížit. Jen dočasně nezvládá situaci.Potom toho sám lituje. Jiní lidé zase často pláčí či něco podobného. A nakonec, kdo z nás nemá nějakou negativní vlastnost.
        • Na internetu jsem si poslechla jeho půlhodinový rozhovor,který poskytl chorvatské televizi. Hovoří tam turecky,ale jsou zde zobrazeny titulky v chorvatštině. Chorvatštině rozumím a tak jsem se o něm z jeho úst dost dozvěděla.
    • O MAA se všeobecně ví, že je to v soukromí muž výbušné povahy (to je také prý důvod, proč nemá štěstí v lásce i když působí že by mohl být lamačem ženských srdcí - opak je pravdou). Vzhledem k této vlastnosti si také myslím, že se mu role Borana povedla - projevy jeho nežnosti apd. Velice dobře se mu daří scény, kdy je tkzv. naštvaný. To mu sedí nejvíce. To možná hraje sám sebe. Sám o sobě řekl, že pokud si může vybrat, má raději akční scény než milostné.
  • Může mi někdo poradit, kde najdu všechny díly Sily v nějakém srozumitelném jazyce. Nejlépe v čestině nebo slovenštině.Nestihla jsem na Barandově vidět všechny a ráda bych se podívala na celý seriál. Děkuji.
    • Na www.ulozto.cz jsou všechny dosud odvysílané díly ke stažení a na Youtube je celý seriál ve slovenštině pod názvem SILA.Je tam také v turečtině,je docela zajímavé porovnat hlasy,představitel Borana má příjemný hlas.
  • cansu dere a mechmet akif alakurt do opravdi spolu sou *3*
  • Ještě jsem zapomněla dodat,že to MAA moc sluší s Bedirhanem.
  • MAA by ani nemusel mluvit.Jak on dokáže vyjádřit mimikou pocity,tedˇ ve scénách s Berzanem je skvělý.
  • To je pravda. Taky jsem to četla. Prohlásil to osobně sám MAA.
  • Tak jsem se dočetla,že se představitelé Borana a Sily moc nemuseli.MAA prý prohlásil,že se za dva roky strávené na place na ničem neshodli,že nemají společné povahy ani životní postoje,a proto nemohou být ani přátelé.Je pravda,že v dokumentu o natáčení bych předpokládala,že hlavní představitelé budou při projekci sedět vedle sebe,ale neseděli.Moc mě to překvapilo,protože v seriálu je chemie a jiskření mezi nimi dost znatelné.Na druhou stranu dobře odvedená práce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit