-
si krasny *1*
-
myslela sem tim ze silou s televizi *4*
-
si dobry herec a ze silou ti to slusi opravdu *12*
-
si velky frajer a pacis sa mi *14* *14* *14*
-
Ahoj admine,smaž prosím tě tyto fotky. Moje sestra se přihlásila na můj email a udělala si tu ůčet,před chvílý jsem jí tu načapala (naštvala mně) a dala jsem tyto fotky chlapa který mně vůbec nezajímá na mý jméno,můj email. Prosím smaž je,naštvala mně. Předem děkuji a příště si budu hlídat pořádně notebook,slibuji. Děkuji. PROSÍMTĚ SMAŽ JE,TADY JDE O TEN PRICIP ŽE MÁ 10LETÁ SESTRA SE MI HRABE STÁLE V NOTEBOOKU CO TAM MAM A TED SE PŘIHLÁSILA I NA MŮJ EMAIL POD VÝHRUŽKOU ŽE SI MŮŽE DĚLAT VŠECHNO CO SE JÍ ZAMANE A KDYŽ TY NESMAŽES TAK JÍ DÁŠ ZA PRAVDU A JÁ NEBUDU MÍT ŽÁDNOU AUTORITU PROTOŽE HRABAT SE V NĚKOMU V SOUKROMÍ A ZVĚŘEJNIT NĚCO POD MÝM JMÉNEM (MYSLÍM TY FOTKY)KDYŽ TO TU ZŮSTANE TAK JÍ UKÁŽEŠ ŽE SE MŮŽE KAŽDÝMU HRABAT V SOUKROMÍ A ŽE SI MŮŽE DĚLAT CO CHCE. VÍŠ PROČ JSEM DALA TY FOTKY ? PROTOŽE S TETOU KOUKÁ NA SAMÝ SERIÁLY KTERÝ JÍ OBLBUJÍ HLAVU A VÝ ŽE S TÍM NESOUHLÁSÍM,TAK SE MI POMSTILA. VŠICHNI SE SESTRY ZASTÁVAJI,HLAVNĚ TETA A JÁ JSEM TA ŠPATNÁ. PROSIMTĚ SMAŽ TO A NEDÁVEJ SESTŘE ZA PRAVDU,MOC TĚ O TO PROSÍM.
-
Ahoj admine,smaž prosím tě tyto fotky. Moje sestra se přihlásila na můj email a udělala si tu ůčet,před chvílý jsem jí tu načapala (naštvala mně) a dala jsem tyto fotky chlapa který mně vůbec nezajímá na mý jméno,můj email. Prosím smaž je,naštvala mně. Předem děkuji a příště si budu hlídat pořádně notebook,slibuji. Děkuji.
-
Opravdu ty Turci to umí. Hlavní představitelé jsou pohlední a tak mají zaručenou sledovanost. No a Boran je můj miláček. Nemohla jsem čekat na televizní díly, a tak Silu sleduji v ruštině a už mi to ani nepříjde. Teď před spaním si dám ještě 90. díl.
-
boran je krasni *2* *2* *2* *2* *2*
-
Je to veru fešák! *14*