-
Tak jsem se dočetla,že MAA v březnu letošního roku skončil s hraním.Škoda.
-
boran je krasni *2* *2* *2* *2* *2*
-
Je to najkrajší turecký herec a model - krásny, úžasný.
-
Je užasný ❤ Miluju ho. :3
-
V čtvrtečním dílu z minulého týdne to MAA opět tak ukrutně slušelo,hlavně na konci.Myslela jsem,že po čase toto působení ustane,ale zdá se čím dál silnější.Takto na mě snad ještě žádný herec nepůsobil.Někdy mi to přijde od tvůrců až "citové vydírání",hlavně když zabírají v detailu jeho obličej a oči.
-
Mehmed je prirodzene krásny...
-
tenelovela Sila je velmi dobrá velmi sa mi páči
boran je velký frajer *3* -
Je to veru fešák! *14*
-
Tak jsem se včera dívala na čtvrteční díl a MAA to v té sněhbílé košili zase tak slušelo,že jsem si např.scénu,kde mluvil s Firuzem, musela několikrát vrátit,protože jsem vůbec nevnímala děj.Neustále velmi charizmatický.
-
-
Musím se přiznat, že si seriál také nahrávám. Ten pozdní vysílací čas je od TV Barrandov ubohý a trapný. Druhý den si díl vždy zkouknu tak kolem osmé. Momentálně se mi MAA děsně líbí ve scénách s Berzanem, jsou úžasně intelektuálně propracované, tak se dívám klidně i třikrát. Adanali jsem trochu zkoukla na You tube, ale je to na mě moc akční a bohužel jen v Turečtině, tak mi vadí, že nerozumím. Líbí se mi tam jen ve scénách s Nazli. Tvoří spolu nádherný pár. Osobně si myslím, že MAA vyloženě sedne role majitele holdingu nebo bohatého statkáře, akčního zlodějíčka nebo policisty moc ne. Dám Vám na sebe email: marsija@seznam.cz a můžeme pokecat.
-
-
Videla som veľa tureckých seriálov a spúšťačom sledovanosti druhých seriálov, bol práve seriál SILA u vás asi Moc osudu. Neviem, či ovládate ruský jazyk, ale na ruských staniciach nájdete viac seriálov s MAA. Čo sa týka Adanali, je to tiež veľmi dobrý seriál, kde sa dá aj smiať, aj plakať a aj napätia a inteligentných vyšetrovaní je dosť. A nekončí "hepjendom". V tomto seriály spieva duet s Selim. Posledný seriál Fathih, kde predstavoval Mehameda II. bol ukončený predčasne a to vraj pre MAA, pretože sa až príliš vžíval do scén a takmer usmrtil hereckého kolegu. V Emanet predstavuje policajta Firata. Tam mali asi slepú maskérku, pretože vôbec nebol priťažlivý. SILA je dynamický seriál, s bohatými, zmysluplnými dialógmi a scény podtrhnuté hudbou s textom, doplňujúcom scénu. V Emanete nie a ani to iskrenie s Ozlem Yilmaz nebolo ako s Cansu. Aj REIS seriál nebol až tak úspešný. Jeden z jeho prvých seriálov Olivová vetva, aj ten seriál bol dobrý. Malú rolu mal i Bahar dallari. Hrá i v seriáloch Haci a Kirik Ayna- mladý, s pekným účesom, sú ale politicky ladené. a tak, ako sa niektorí vyjadrovali, nerobí mu problém zapojiť sa aj do polnočnej náhodnej bitky. Nikto mu neuprie charizmu, celosvetový úspech ako modela tak aj herca. A i napriek jeho veku, bude ešte asi dlho lámať mladé/zrelé ženské srdcia práve vďaka Boranovi.
-
-
Zmínila jste,že MAA hrál v seriálu Olivová větev.Chtěla bych se zeptat,jestli nevíte název v turečtině.Děkuji.
-
-
na ruských kanáloch sa vysielala pod názvom : Оливковая ветвь / Ветка маслин / Zeytin Dali.MAA tu nehrá hlavnú úlohu, myslím, že do deja nastupuje asi az od 2. alebo 3. diela. Hrá brata hlavnej hrdinky Bergüzar Korel/1001 noc/. potom hrá až do konca seriálu.
-
-
Děkuji moc za informace.
-
-
-
Mohla byste prosím uvést nějaký odkaz na ruské stanice?dDěkuji.Nela
-
-
pridávam adresu duet MAA s Idil z Adanali https://youtu.be/bhE5ufGgXXw?t=157
-
jednoducho napíšete "tureckije serialy" alebo napr. sila /vozvroschcenie domoj/ vse serii alebo «Любовь любит случайности» и «Плохой путь», также снимался в фильме «Невозможно до свадьбы». Elcin cansu = podľa mena herca si hľadám názvy seriálov. Vysielajú väčšinou so simultívnym prekladom alebo s titulkami. pozastavíte prečítate, pokračujete.
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/19977-uzel-sudby-kordugum-telekanal-habar-vse-serii-2016-smotret-onlayn-na-russkom-yazyke.html
napr. táto adresa je k seriálu uzel sudby/kordugum/ s Ibrahimom Cellikovom a s Belçim Bilgin. ak máte rada dramatické seriály určite si ho pozriete celý, spolu už hrali vo filme Ty, iba ty / Sadece Sen . s Cansu Dere teraz vysielajú seriál Mama/Anne pridám na russkom jazyke a určite sa k tomu dopracujem. Viete priznám sa vám, že ma unavujú reklamy, aj keď chápem, že musia byť, takže ani nevnímam, že sledujem v ruštine seriál. vy máte iste iných obľúbených hercov a budete si chcieť pozrieť ich. želám Vám príjemné sledovanie! -
-
Děkuji moc za informace.Určitě to zkusím.
-
-
-
-
-
-
Ve čtvrtek 10.11. MAA opět předvedl úžasnou hru očí.Fakt mě tím fascinuje.Jinak se mi zdá,že v ději dost přituhuje.
Jestli je gay nebo ne se mi v dnešní době zdá zbytečné řešit,pokud vím měl vztah s představitelkou Yezdy a další dva s hereckými kolegyněmi.To ostatní negativní, co je o něm zmíněno,by mě na něm mrzelo,ale jestli jsou tyto informace ze zdrojů podobných jako náš Rytmus života,tak bych je brala s velkou rezervou a nesoudila.Pro mě jako divačku je to velmi pohledný muž s nádhernýma očima a někdy až uhrančivým pohledem.Hezky se na něho dívá,což je u pořadu tohoto typu asi nejdůležitější.
A něco pro zajímavost.Pokud si zadáte do Googlu Mardin-Turecko,vyjedou vám nádherné fotky,je tam dům,kde bydlí Boran,dům,kde pracuje,dočtete se zajímavé věci a postupně se proklikáte až na spousty krásných fotek MAA.Na Google mapách se můžete projít uličkami Mardinu-Midyatu.
Tento seriál bude mít asi pravdivý podklad,protože znalci tvrdí,že v trojúhelníku míst Mardin,Diyarbakir a Urfa mají tradice nejhlubší kořeny a vůdcové rodin je musí dodržovat.V Mardinu prý panují striktní pravidla.Někdy mám pocit,že tvůrci chtěli pod rouškou romantického příběhu poukázat na to,co se děje na jihovýchodě Turecka.Člověk na to pak zcela jinak kouká,když si uvědomí,co je ještě v 21.století možné.