Přejít na výpis diskuzí

Mel Gibson

OSOBNOST 31.12.2006 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mel Gibson the best Lethal Weapon 1,2,3 - Martin Riggs
  • diggz

Mel

Mel je krásný chlap, úžasný herec a neméně dobrý režisér. Miluju jeho filmy a nejvíc se mi líbil v Bounty a v Patriotovi.
  • fifinka89

Mel Gibson

Mel Gibson je super herec.Moc mi líbilo ve filmu Smrtonosná zbraň 1,2,3,4.:-)
  • martina81

Narozky

Dnes má Mel Gibson narozky. Všechno néjlepší, hodně štěstí, zdraví.... *3* *4* *14* .
  • smrtonostná zbraň 1-4

TOTO sa veľmi vydarilo :-) škoda, že nie je aj časť 5..., Mel nechcel :-( *9*
  • Mel Gibson

Nemusím ho *5*
    • toho z-m-r-da nemusím

je to de/bil, 7harantů s babou, a další 2 s milenkou. No jo, když na to má.......živit tu zbytečnou havěť nenažranou. Až natáhne brka, tak se všichni pobijou o jeho miliardy dolarů a ostatní majetek
      • Re: toho z-m-r-da nemusím

nějak mi nedošlo, že by to mohla být tvoje starost...
      • Re: toho z-m-r-da nemusím

ty gumo!
    • Re: Mel Gibson

To je jasný,že ho každý nemusí,ale já ho mám ráda.Je to jeden ze tří mých oblíbenců-další je S.Stallone a jednička je H.Ledger *3* Mel se mi nejvíc líbil ve filmu Patriot a Po čem ženy touží,jen Statečné srdce nemusím-hlavně proto,že to špatně skončí. *9*
      • Re: Re: Mel Gibson

Mel Gibson je nejlepsi herec ktereho znam :) palec nahoru :) pro me je na prvnim miste. *3*
      • Stallone je c.y.p jak lampa

a navíc neumí ale vůůůůbec hrát. je to ublíženecký š m e j d *16*
        • Re: Stallone je c.y.p jak lampa

Chudáčku - asi máš nějakej hodně velkej komplex *1*
  • Luky1987

Mel Gibson bol pán herec kedysi. Statočné srdce tu nemá chybu 

• Mel

Ahojky lidičky :)..nevíte někdo z jakýho filmu je ta fotka ze sprchy? *5*
    • Re: Mel

Náhodou vím miluju ho od prvního filmu který jsem s ním viděla ta fotka je z Pták na drátě.
  • Odkaz

http://www.youtube.com/watch?v=vhDG omDKrTE
    0:15 nejvíc *14*
    • Primitvní kozorohové

Náhodou kozorohy znám, většinou jde o nemluvné nebo jinak podivná individua, samotářská, alkoholická, střídající partnery. (chci říct, že ženské jsou ještě větší potvory)Je to typický primitiv a hamižný ubožák, jako spousta těchto š.m.e.j.dů zvaných celebrity. Jenom vygumované pi.t.k.y ho pořád že.r.ou.......
      asi by to taky chtěly, a pořádně znásilnit *3* *3* *3*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej k narozeninam!!
    • Primitivní kozorohové

Náhodou kozorohy znám, většinou jde o nemluvné nebo jinak podivná individua, samotářská, alkoholická, střídající partnery. (chci říct, že ženské jsou ještě větší potvory)Je to typický primitiv a hamižný ubožák, jako spousta těchto š.m.e.j.dů zvaných celebrity. Jenom vygumované pi.t.k.y ho pořád že.r.ou.......
      asi by to taky chtěly, a pořádně znásilnit
      • Klídek. Ať ti závistí nepukne hlava :-)
    • Re: happy birthday

Je to typický primitiv a hamižný ubožák, jako spousta těchto š.m.e.j.dů zvaných celebrity. Jenom vygumované pi.t.k.y ho pořád že.r.ou.......
      asi by to taky chtěly, a pořádně znásilnit *10*
      • klídek
      • Re: Re: happy birthday

jsi chudák,co jsi o něm napsal *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit