Přejít na výpis diskuzí

Mel Gibson

OSOBNOST 31.12.2006 
139 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adresa

nevíte náhodou někdo jeho bydliště ??.....adresu ???
  • njn je taky good mezi mi nej patri bruce willis, mel gibson, alan rickman, matthew perry, amanda peet....a mnoho dalsih
  • On mě nenechává klidnou

Je nejlepší!!!!!!!!!Co dodat.
  • Je opravdu jeden z nejlepších!

Zdravím všechny! Mel je bez diskuze jeden z nejlepších hereců na světě a svým kouzlem si absolutně získal mé srdce. Přála bych si mít možnost podat si s ním ruku a promluvit s ním pár slov. Kdo umíte trochu anglicky můžete se zkusit zapojit do diskuse ve fóru http://forums.world-of-celebrities.com/mel-gibson. html je opravdu báječné. Bye bye ;)
  • Meldo jsi prostě nejnejnejnejnejlepší herec a vubec vsechno, co jsi!!!!!!!!!! *14* *14* *4*
  • Je to fakt borec!
    • Re:

Je to gentleman od pohledu což tady u nás v čr,se nevidí u chlapa,Tady jsou chlapi jen burani, MEL JE FEŠÁK,
  • fůůůůůůůůj!

V Patriotovi byl skvělý?Tak to ani náhodou!!!!!Ten jeho farmář byl nechutný a směšný! *9* *13*
  • Luky1987

Vyhasl už Mel Gibson ako herec aj spolu s Van Dammem a Seagalem

• Úžasnej chlap

Co se dá vlastně o Melíkovi ještě napsat?Je to takový anděl s ďáblem v těle,ty jeho oči dokážou snad uhranout každého,mě teda na 100%,všechny jeho filmy jsou super!Jednoduše je to náš miláček a komu se to nelíbí ať si...!Zdravím všechny co ho milují tak jako já!!! *4*
  • Luky1987

Jeden z najlepších hercov bol Mel Gibson

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší