Přejít na výpis diskuzí

Mel Gibson

OSOBNOST 31.12.2006 
144 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový

Dobrý den, jste můj nejoblíbenější herec. Viděla jsem vás hrát ve statečném srdci.Neviděla jsem ho celý ale doufám, že se na něj dokoukám.Hrál jste tam hezky, ale naštvalo mě že jste tam nakonec umřel. Naschledanou S pozdravem : Tereza Ničová
  • Mel Gibson je skvělej herec...
  • Ano.. Mel Gibson je opravdu nejlepší herec a je i velmi šarmatní muž... Takových je na světě fakt málo... Viděla jsem téměř všechny jeho nejlepší filmy jako Po čem ženy touží, Patriot, Statečné srdce, Smrtonosná zbraň a Spiknutí... prostě všechny tyto filmy, ve kterých hrál mě něčím nadchly a navždy ve mě něco nechaly... Uplatnil se i jako režisér.. zkrátka je to špička a holywood může být rád, že tohodle může má...:o)) díky
  • adresa

nevíte náhodou někdo jeho bydliště ??.....adresu ???
  • njn je taky good mezi mi nej patri bruce willis, mel gibson, alan rickman, matthew perry, amanda peet....a mnoho dalsih
  • On mě nenechává klidnou

Je nejlepší!!!!!!!!!Co dodat.
  • Je opravdu jeden z nejlepších!

Zdravím všechny! Mel je bez diskuze jeden z nejlepších hereců na světě a svým kouzlem si absolutně získal mé srdce. Přála bych si mít možnost podat si s ním ruku a promluvit s ním pár slov. Kdo umíte trochu anglicky můžete se zkusit zapojit do diskuse ve fóru http://forums.world-of-celebrities.com/mel-gibson. html je opravdu báječné. Bye bye ;)
  • Meldo jsi prostě nejnejnejnejnejlepší herec a vubec vsechno, co jsi!!!!!!!!!! *14* *14* *4*
  • Je to fakt borec!
    • Re:

Je to gentleman od pohledu což tady u nás v čr,se nevidí u chlapa,Tady jsou chlapi jen burani, MEL JE FEŠÁK,
  • fůůůůůůůůj!

V Patriotovi byl skvělý?Tak to ani náhodou!!!!!Ten jeho farmář byl nechutný a směšný! *9* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší