-
Je to fakt borec!
-
-
Re:
Je to gentleman od pohledu což tady u nás v čr,se nevidí u chlapa,Tady jsou chlapi jen burani, MEL JE FEŠÁK,
-
-
Meldo jsi prostě nejnejnejnejnejlepší herec a vubec vsechno, co jsi!!!!!!!!!! *14* *14* *4*
-
Je opravdu jeden z nejlepších!
Zdravím všechny! Mel je bez diskuze jeden z nejlepších hereců na světě a svým kouzlem si absolutně získal mé srdce. Přála bych si mít možnost podat si s ním ruku a promluvit s ním pár slov. Kdo umíte trochu anglicky můžete se zkusit zapojit do diskuse ve fóru http://forums.world-of-celebrities.com/mel-gibson. html je opravdu báječné. Bye bye ;) -
Mel Gibson
Mel Gibson je opravdu jeden z nejlepších světových herců. Filmy - Odplata, Výkupné, Patriot, Vím po čem ženy touží jsou bezkonkurenční. Je to mimo jiné i velmi sympatický a pro ženy okouzlující muž. Těší mne, že mezi námi je vzájemná podoba. Na některých fotografiích je to podoba velmi identická....... Václav -
On mě nenechává klidnou
Je nejlepší!!!!!!!!!Co dodat. -
njn je taky good mezi mi nej patri bruce willis, mel gibson, alan rickman, matthew perry, amanda peet....a mnoho dalsih
-
adresa
nevíte náhodou někdo jeho bydliště ??.....adresu ??? -
Ano.. Mel Gibson je opravdu nejlepší herec a je i velmi šarmatní muž... Takových je na světě fakt málo... Viděla jsem téměř všechny jeho nejlepší filmy jako Po čem ženy touží, Patriot, Statečné srdce, Smrtonosná zbraň a Spiknutí... prostě všechny tyto filmy, ve kterých hrál mě něčím nadchly a navždy ve mě něco nechaly... Uplatnil se i jako režisér.. zkrátka je to špička a holywood může být rád, že tohodle může má...:o)) díky
-
Mel Gibson je skvělej herec...
-
Mel Gibson
Podle mého názoru je Mel Gibson jedním z nejlepších herců. Mezi jeho nejlepší filmy patří beze sporu tetralogie Smrtonosná zbraň, trilogie (prozatím)Šílený max - především dvojka, Znamení, ale i již zmiňované Statečné srdce - až na ten konec. Umučení Krista jsem neměl tu čest vidět.