-
melina
většina lidí zná melinu asi z csi new york. ale doporučuji i soap operu providence. navíc komedie, takže se pořád netváří jako socha svobody *3* -
nj
Melina je super,je krásná,trochu mi připomíná Lisu Edelstein-chováním a vlasama,ale co dodat... -
lol
Melina mi přijde jako velmi skvělá herečka hodně jsem si jí oblíbila už jen díky dvěma suprovým seriálům a to:CSI:NY a Providence(vřele doporučuji je to velmi zábavné *1* ) a ve filmu 15 minut byla taky skvělá *4* *4* *4* -
haha
haha socha svobody,tak to je dobryyyy !!!! *5* *5* *5* -
sd
juj melina je super uzasna herecka videla som snad vsetko v com hrala a vsetko naj a vela stastia a zdravia si uzasna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
kudrlna zasahuje
Je to moje nejoblibenejsi herečka v CSI:NY,vzdicky ma knečemu dobré dodatky,jeto proste Melina Kanakaredes. *4* *4* -
hovno
to jak si to tu predstavujete to neni jej cely filmografia a co take ze providence -
je krásná
Nemám rád 100% dokanale krásné ženy,tato není opravdu 100% krásná,ale troufnu si říci,pánové,kdo by ji nechtěl,hoďte po mně kamenem.Je super.A navíc ten temperament z Řecka.Hauuuuuuuuu -
Birthday
HAPY BIRTHDAY MELINA! *4* -
Stella a Mac
Já ji mám moc ráda. Je to úžásná herečka s nadání. V CSI: NY ji to moc sluší a s Macem tvoří nádherné duo. Mrzí mě, že mezi nimi není i něco víc:-(