Přejít na výpis diskuzí

Mercedes Lambre

OSOBNOST 13.1.2014 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mechi mje se ne libiš se rilalu jak furt popihuješ violettu přesto se natebe snaži bit hodna u smivat a ty furt si zla naní ne máš ji radá a veskutečností ste nej kámošky nehapu 👿 🤮 si v serialu zla osobá
  • mechi si krasná ale nemužu uvěřit že hraješ je ve filmu že si z violettou se nebavíš a jinák sete nej lepši kámošky ale ja vast mám radá ob je dve moct viš a doufam že se níkdy nebude te hadát libam vast moc chci vast níkdy videt veskutečnosti ne jen v časaku moc si to přeju si krasná i jak tini a lodo a cande y alba rico všechny nedělám rozdíle mezi spevaki nebo z bevaačky mám tě radá a tini všichny taki posilam vam pusu
  • Proc nechodíš se jorgem
  • Ses pekna
  • Mercedes Lambré je skvělá a krásná ale ve Violettě je zvláštni a moc no někdy hodná ale i zlá
  • Ja si myslim že Pablo a Mercedes sa k sebe hodia
  • Možno sa rozisli. Preto lebo Mercedes a Pablo sa stale maju rady. Videla som tolko vela fotiek. Ktore vizera že sa naoza ľubia.
  • Ahoj jak sa ti vede si moc krasnaa zažiš jak viezda 😍 😎 😲 😁 
  • Mercedes a Xabiani sa už rozišli tak to opravte 😡 👿
  • ahoj mechi mam te srasne rada nez vilu promin vím ze ste nej bff mam vas rada obe dve ale tebe mam raci 😍 😍 😍 😍 😉 😉
  • je to kruchu špatne napsal ton red a 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 <3
  • mam te red jako segru ale 🙂 😍 😯 😟 ale violettu ne 😡 👿 jeto 18 holka a je bluba jak skače jak spiva maš <3 mercedes styl a violetta ne
  • Nechapem to!Ved mala vysku 182 a teraz ma 166 ako sa mohla zmensit a aky retardovany *diot to tam dal WTF
  • Mechi si moc krásna nejhezči holka s violetty FEDMILA fede a ty ste nejkrasnějši par přeju vam to moje lasky,,,,,,kežby ste v realu spolu chodily ''
  • Moc krasna jak priness <33
  • kežby chodíla s Ruggerem ale nie on je s Cande a Mechi je s Xabi 😞
  • ahoj ako sa mas si pekna

😁  😂 😉 😍 🙂 😎
  • Mechi en mi opinión no ajustarse a Xabi, pero el Roggero. Tal vez sea cierto que supuestamente va con Rugge Cande ... 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮
  • Mohla by chodit s ruggrom len on je s cande
  • Ona už se Xabim nechodí. 😟

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit