-
Mercedes-Ludmila chodí s Facundom-Maxim sú spolu už 1 rok a 4 mesiace.
-
-
a kde si to vzala ty blbko *10* *10*
-
-
no tak ji nech a nerikej si blbko ty blbko *10* *10* *7*
-
-
jžš jak sem si to precetka tak....se ti omlouvam to psala moje segra je to trosku cvok, promin mi *3*
-
-
-
-
ta role Ludmily se k tobě skvěle hodí Mechi *4*
-
-
na nehodi *1*
-
-
Ty Ludmilo ty si pekna mrcha ty podvadis kluky a kouris s timp prestat okamzite *16* *16*
-
-
Nechápeš že taká je len vo filme ach v skutočnosti môže byť úplne iná
-
-
ahoj mechi mam te srasne rada nez vilu promin vím ze ste nej bff mam vas rada obe dve ale tebe mam raci *14* *14* *14* *14* *3* *3*
-
mi aspoň vieme že je z argentíny
-
JA nechapem ako o to o tebe mozu napisat ja som tvoj fanda *1* *1* *1* *1*
-
Ludmila je strašně hezka má dobry styl :DD hodí se z tomasem ,,,,!!
a violetta se hodí z leonem :D ve violettě je sice zlá :D a nafoukana alé ve skutečností si myslím že takova není!!! si dobra herečka a ji zpevačka :D D:D.D.Dd:d.D.d.D: -
ahojjky mechi viš co si mislym ja otobje javim že ty a tini ste nej bff kamošky to ano ale ti tk tě taky mám rada a ne dělám stoho všechno rozdíly ale ikdyš tini ma hlas neuvjeřitelnej jako anděl pomannice a ty máš hlas jemnej jako beranek ale to neva nezaleži nato jakej kdo má hlás tebe a tini mám tě rada moc si stejná jako tini je tí 22 let tini je 18 let notak asi ne promin teda mechi a le jak sem vidělá jedno video že mluviš o tini že ste nej bff kamošky a serialu to jen hraje te před kamerou proto že musi te ale mi co ted vam pišeme v šichni tini a to bje mechi vast neskláme me má me vast radí moc moc moc moc mo a moc vic libam vast at va še kamaradstvi vidruži nadlouho bff
-
MECHI UDELEJTE VIOLETTU 4 PROSIM *14* *14* *14* *14*
-
Happy birthday! *14* *3*