Přejít na výpis diskuzí

Mercedes Lambre

OSOBNOST 13.1.2014 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si ůžasná ..:DD *14* *14* *3*
  • mercedes si fajn jj ale promin ždycki sem si řikála a budu že bude promje fajn martina stossel je hezka tanečice a má neuvjeřitelnej hlas pomamince a ty moc hezky nespivaš si ce nespiváš krasně mercedes ale lituju tě že musiš nenavidět před kamerou violettu y kdiš ste si stejni ste bff ve skutečností a pomahate si ste nej super kamošky ale promin a radši mám martinu neš tebe ty si super to okej ale violetta ze serialu ma v kus pomaha leonovi je fajn a ty ty jenom furt ji chceš ponížovát níc vic a eště chceš ji zníčit z dyegem mechi promin a le toje muj nazor radši mám violettu a jorgeco
  • AAAAAB máš pravdu keby si radšej o nej niečo prečítali. Ja ju mám rada aj keď je vo Violette na Vio zla. Pozrite si radšej video zápisky z natáčania Violetty Tini a Mechi je to moc super
    • Aký blby komentár
  • mercedes je hnusná nelibi semi je namišlena jo a tedkon ze starlá jako beran
  • chi abi umřelá mechi
  • i vám se zda že ve violetta 3 budou ludmila a violetta sestry proto že se my zda že germanova nova pritelkine je ludmilina matka. *8*
    • Mě se to nezdá já to vím *1* *3*
    • přesně
  • happy birtday
  • jo je
  • MERCEDES Tomás se k tobě hodí jenom ve filmu si jako blbka ale stejně se mi líbíš
  • Ahoj dlho sme sa nevideli akuirat iba bolo to davno pametaš ako som ti šuškala do uška čo naty spadla teda Alôba Rico už sa teším bnna dalašie stretko si naj kamoška papa cmuk *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit