Přejít na výpis diskuzí

Meryl Streep

OSOBNOST 31.12.2006 
1502 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vabank000

Re: Re: ..............

ale i soundtrac je nádhernej
  • jeri

Re: ..............

A ty jsi ho stáhla? *3*
  • caokyspeed

..............

Tak sem viděla Márvinův pokoj:D krásý je to:D
  • vabank000

Re: Re: Re: Re: Re: Its complic.

a navíc ty některý filmy sjou strašně přeložený,když to znáš v originále s titulkama a pak si pustíš českou verzi,tak je to na nic *16*
  • caokyspeed

Re: Re: Re: Re: Re: Its complic.

prostě dělá něco co meryl nědělá.. třeba: No... ehm já... ehhh takže já mám hehe ještě jednou hmhm malou ehmehm poznámku!!!!! a to mi vadíííííí *16* *10* *10* *16* *8* *5*
  • Re: Re: Re: Re: Its complic.

jj mno a je tam taková upištěná!!!!! *1*
  • caokyspeed

Re: Re: Re: Its complic.

no jo ale tam ta Jane jde a meryl se nadechne a zlata udělá hehe!!!!!! *8*
  • Re: Re: Its complic.

Hlas Zlaty Adamovský se k Meryl hodí, ale jek namluvila Julie a Juliatak to se mi moc nelíbý. Meryl tam mluví jak nějakej blázen.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Meryl je NEJ!

JJ to bylo hrozný. *9*
  • vabank000

Re: Its complic.

hej zlata je nejlepší,vždycky,když je televizi kriminálka-.....kde taky dabuje,tak si myslím,že je tam meryl *14*
  • vabank000

Re: Re: Re: Re: Meryl je NEJ!

ne asi,teta josefina....jak ju sežrali pijavice *9*
  • caokyspeed

Its complic.

čau kočky tak jak se vám líbí dabing..hehe... od hehe... zlaty adamovské hehe!?
  • Re: Re: Re: Meryl je NEJ!

jj mno a viděliste jak hrála v Něšťastných příhodách? Tam hralá tetu sirotků, ale málem sem se rozbrečela když umřela *9*
  • jeri

Re: Re: Meryl je NEJ!

Máš pravdu Nějak se to komplikuje je super!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4*
  • vabank000

Re: Re: Meryl je NEJ!

jj,máš *1* *14* ale ještě toho spoustu neviděla.....třeba hodiny jsou geniální....ale nejlépe doporučuji shlédnou všechny filmy....všechny mají něco do sebe,teda až na BRATŘI JAK SE PATŘÍ,tak kromě závěrečné scény není o co stát *14*
  • Re: Meryl je NEJ!

mno tak to jsi ještě asi neviděla Nějak se to komplikuje co? MNo tak tam hraje úplně suprově. Nemám pravdu holky? *14*
  • Meryl je NEJ!

Ahojýý.. Jsem Merylinou fanynkou *1* *14* *14* Je prostě božíí!! s Meryl Streep jsem viděla Mamma Mia! a Ďábel nosí Pradu. no v Mamma Mia! Hrála celkem skvělou Donnu, ale jako Miranda v Ďábel nosí Pradu hrála celkem fúúrii.. ale i tak.. JE TO PROSTĚ NEJ OSŮBKA *14* *14* *14* STRAŠNĚ JÍ "MILUJU" *14* *14*
  • vabank000

Re: Re: Re: Re: Re: falling love

napiš mi prosím e-amil,pošli ti rovnou ty torrenty a titulky,odkazy už si napamatuju *7* *1* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: falling love

Prosím pošlu odkaz na ty torrenty a na titulky prosím
  • caokyspeed

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

tak to prosím holky zkuste a pak mi napiště do vzkazů... *14* dik:D když tak řekněte že to máte do... nevim kam... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit