-
Re: prosím
MNO kde si sehnala ty fotky sou vážně mocinky pěkný!!!!! *4* -
Re: Re: SOBOTA
Myslela jsem na to, dokonce sem si to i napsala, ale stejnak jsem na to zapoměla. mám prostě děravou hlavu. *4* -
Re: SOBOTA
smůla *15* -
SOBOTA
V sobotu 19.6. dávají na Nově Madisonské mosty, jeden z nej filmů s Meryl :D takže se všichni povinně dívejte kolem třetí odpoledne na novu. -
Re: Re: Blog
Tý jo díky moc si toho vážím:) -
Re: Re: Re: Re: Osobnost
jako i těch dvou zmiňovaných filmech? *7* -
Re: Re: Re: Osobnost
já bych řekla, že ji mluví skvělě *14* -
julie&julia
holkýýýýýýýýýýý http://blogs.salon.com/0001399/ -
Re: Re: Osobnost
pravda pravda pravda,ale jinak je to unikát *14* -
Re: Blog
Ten blog je opravdu nádherný. I ten dizajn se ti mocinky povedl. Jsi moc šikovná. *3* -
Re: Blog
Ten blog je opravdu nádherný. I ten dizajn se ti mocinky povedl. Jsi moc šikovná. *3* -
Re: Osobnost
Viděla jsi Julie a Julia ntam se hlas Zlaty Adamovské k Meryl vůbec nehodí. a ani v nějak se to komplikuje. *10* -
Osobnost
Meryl Streep je prostě nejlepší. Je to výborná herečka, i zpěvačka (po shlédnutí Mamma Mia), na svůj věk má výbornou postavu a je ve skvělé kondici. Navíc, hlas Zlaty Adamovské se k ní úplně mega hodí... A je to osobnost s charismatem, který se vidí u málo koho. -
Blog
Taky mám blog o Meryl a je tam spousta věci. www.about-mary-louise.blog.cz -
prosím
Ahoj mám nový blog samozdřejmě o Meryl Streep.Ještě není sice hotoví ale jsou tam fotky.Tady je adrese.merylstreepqueen.blog.cz.Pak napište jak se líbí.ahoj *3* *3* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: ..............
jj,já taky *14* kdysi to vyšlo k nějakým novinám,ale u nás v trafice to ještě mají *14* -
Re: Re: Re: ..............
mam to na dvd -
Re: Hrůza a děs
Je to hrůza *8* *9* -
Re: Hrůza a děs
že???? *16* fakt se jí to nepovedlo *10* ale tak,stane se *13* -
Hrůza a děs
Tak jsem slyšela ten dabing na Nějak se to komplikuje a je to hrůza!!! Fakt děs. Hned jak sem to uslyšela musela jsem to vypnout. *10*