-
Re: Re: Nový film na obzoru
jj,já doufám,že to klapne,Margaret je dobrá -
Re: Nový film na obzoru
Jo, přesně tohle jsem myslela, jen jsem si nemohla vzpomenout jméno té političky =D -
Nový film na obzoru
Po interneu se šíří přesvědčivé zvěsti o tom, že Meryl přijala roli Margaret Thatcher- Britské političky známé jako ,,Iron Lady". Jsem zvědavá jestli z toho něco bude, má to natáčet režisérka filmu Mamma Mia!, která je celkem nezkušená, takže kdo ví:( Ale jestli se to povede, myslím, že pro Meryl je to skvělá šance vyhrát konečně toho TŘETÍHO OSCARA :) (Předtím jsem se nepřihlásila, tak se omlouvám, že je to tu 2x) -
Nový film na obzoru
Po interneu se šíří přesvědčivé zvěsti o tom, že Meryl přijala roli Margaret Thatcher- Britské političky známé jako ,,Iron Lady". Jsem zvědavá jestli z toho něco bude, má to natáčet režisérka filmu Mamma Mia!, která je celkem nezkušená, takže kdo ví:( Ale jestli se to povede, myslím, že pro Meryl je to skvělá šance vyhrát konečně toho TŘETÍHO OSCARA *3* -
Re: Re: Great Hope Springs
Říkala mi to kámoška z Anglie, ale nejsem si tím moc jistá. A na netu jsem četla, že by měla hrát zase v dalším filmu nějakou političku či co *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Mamma mia 2
MSE sis♥ =)) -
Re: Great Hope Springs
Ne jak to víš? *3* -
Great Hope Springs
Slyšeli už jste o tom, že by tam Meryl měla hrát(v Great Hope Springs)? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Mamma mia 2
já nevím,no,ale podle mého názoru jsou ty druhý díly vždycky o ničem....jako Mamma mia 1 byla výborná,ale dvojka...no nevím,no,ale když tam bude Meryl,tak to určitě bude stát za to *14* -
Re: Re: Re: Re: Mamma mia 2
Já slyšela, že jí tam chcou, ale jestli to bude není vůbec jisté =/ já doufám, že jop =)) -
Re: Re: Re: Mamma mia 2
Díky mockrát. Mno doufejme že něco vymyslí!!!!! *14* -
Re: Re: jazyky
Díky *3* -
Re: Oči
Řekla bych, že Meryl má takové měnivé oči něco jako modrá a šedá...Těžko říct... -
Re: jazyky
Umí základy němčiny a polštiny, musela se je učit kvůli filmu Sophiina Volba:) -
Re: Re: Mamma mia 2
Meryl přišla nabídka jako první a kývla jim na to...Aspon tohle jsem slyšela:)
Ale podle mě to netočí, protože už nemají pokračování příběhu.... -
Re: Mamma mia 2
vim akorát že se meryl zlobla protože ji tam nechtěj dát ale ostatní už podepsali smlouvu(jí nic nepřišlo) *9* -
Mamma mia 2
Ahojky. Jen sem se chtěla zeptat jestli někdo něco nevíte o mamma mia 2. Jestli se teda bude natáčet nebo ne. *3* -
Re: Re: Re: Dotaz
mám:-D tak mi dej e-mail,a já ti ji pošlu,o.k.? *14* -
Re: Re: Dotaz
Nemáš náhodou tu písničku stáhlou?Na internetu ji nikde stáhnout nemůžu. *4* -
Re: Re: Dotaz
jj dík