-
Re: autogram a domov
adresa je na simplystreep -
Re: meryl je bohyně
No to jistě ano. -
Re: New film
,,Iron Lady"-
Biography of Margaret Tatcher
,,Mommy & Me"- Comedy- director Stanley Tucci *3* -
Re: New film
natočí-životopisný film o M.Tacherové -
New film
Ahojky nevite jestli Meryl netoči nějaký nový filmík?? *4* -
Re: Re: Re: Otázečka
ona přece bydlí v N.Y.!!! *14* -
Re: autogram a domov
Její adresu domů nemá skoro nikdo, ale tady v jejím profilu máš adresy, kam bys mohla napsat o autogram. -
autogram a domov
nevíte někdo co musím udělat když chci jeji podpis??a nevite v jakym meste meryl bydlí -
meryl je bohyně
meryl v mamma mie je uplně užasná,užívá si to a baví jí to.s piercem jak se tam líbali to bylo užasný *14* .doufam,že meryl bude na festivalu v karlových varech 2011.mam ráda meryl.je to užasná herečka,ale i zpevačka.v mamma mie má čistý tony.nemá ani jeden falešnej.doufám,že ji nekdy uvidim na vlastní oči.její rodina a přátelé na ni musí být hrdí. -
Re: Re: Otázečka
já budu roznášet poštu v její čtvrti
*1* -
Re: Otázečka
pojedu do LA a půjdu na konkurs roznašeče kávy při natáčení a pak Meryl dám kávu a řeknu jí, že její herecké výkony se nedají s nikým srovnat :D *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Osobnost
Mluví ju užasně!!! *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: autogram
Sory ale já to pořád nechápu.Takže když tam pošlu ten dopis tak platím na poště.A když mi příjde tak už to neplatím?Nebo jim mám poslat ty peníze?Díky.Piš prosím na můj mail-ivca.jeriova@seznam.cz -
Re: Re: Re: Re: Re: autogram
ne-e,autogram se nepletí,platíš za to,že ti oni ten autogram pošlou...jako za ten dopis(odpovědný) -
Re: Dotaz
dobrej vkus, ta se mi taky líbí a do toho filmu se hodí *1* -
Re: Re: Re: Re: autogram
A na co na autogram? -
Re: Re: Re: autogram
já dala 12$ -
Re: Re: autogram
a nevíš kolik? -
Re: autogram
Tak je tam pro jistotu dej a připiš na co jsou =)) -
Re: Re: Otázečka
No já mám v mé rušné a šílené budoucnosti zahrnut plán se s ní setkat =) Ale ještě nwm jak *7* *14*