Přejít na výpis diskuzí

Meryl Streep

OSOBNOST 31.12.2006 
1502 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ily93

Re: Re: Re: Re: Re: škola

neřekla bych
  • caokyspeed

Re: Re: Re: Re: Re: škola

jo znam *16*
  • Re: Dakota

ahoj ploč si tady tak dlouho nebyla *7*
  • Re: Re: Re: Re: škola

nemohla nikomu to nevadí a jak vidíš tak s vabank0000 sem si o tom pokecala a ty tu co hrála v harrym pottrovi znáš tu jessie cave *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • caokyspeed

super zpáva pro stejně zděšený jako já

Meryl není ostříhanáááá! je to pravděpodobně paruka protože tam kde je to focený to bylo 12.2 a pak byla 13.2 na DFV zase se svýma nádhernýma vlasama!!!!! *14* *14* *14* *14* *8*
  • caokyspeed

Re: Re: Re: škola

Ach bože mimišku mohla bych tě ještě jednou poprosit aby si sem davala příspěvky o meryl a svoje zážitky ze školy který nikoho nezajímají do vzkazůůů?!?!?!?!!!!!!!????!!!??? !!!!
  • caokyspeed

Re: Dakota

Ale jo sandy taky ji mam ráda *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: asi se p*serete!!!

Holkyx a není to náhodou paruka??
    mnpo mě se zdá že ona by si nenechala ostříhat ty úžasně dlouhé krázné vlasi. URČITĚ!!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: škola

najdeš jí na www.youtube.com a tam si zadáš jessie cave nokia a tam se ti ukáže video které trvá 21vteřin a je to ta hned první ÚÚÚÚÚÚplně na začátku pak mi řekni jak se ti líbila.
  • sandy.velson

Dakota

Dakota Fanning je taková malá Meryl Streep(svým hereckým talentem), nezdá se vám??? =)) *14*
  • vabank000

Re: škola

*1* *1* *1* jj znám,ale tu reklamu sem neviděla *4* *3*
  • škola

pro vabank000....do liberce bude to i v televizi na 47kanále.hele a znáš jessie cave(jak hrála v harrym potrovivi tam vypadala trhle ale jinak je moc hezká obzvlast v jedný reklamě) *4* *4*
  • vabank000

Re: Re: Re: Re: Re: hahahah

jejda,tak to byych nechtěla....a kam chodíš na školu? *14* *4*
  • Re: Re: Re: Re: hahahah

jo aha dk za vysvětlení ta stará škola byla dneska a bylo to hustý měli sme tělocvik venku a měli jsme baleríny(holky). *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4*
  • vabank000

Re: Re: Re: Re: Re: asi se p*serete!!!

jj,je to v tom videu.... *3*
  • vabank000

Re: Re: Re: hahahah

jako,že v tom roce meryl ještě nebyla,že se narodila asi o 30 let později,myslím jako,jak si tam psala o to m roku 1910-20 *3* *14*
  • iviiik

to je fakt zajímavý, protože to je hned na první straně,...
  • Re: Re: Re: Re: Re: asi se p*serete!!!

ŽÁDNOU NEMŮŽU NAJÍT:((((
  • Re: Re: hahahah

ted sem tě nepochopila jak to myslis *7* *4*
  • iviiik

no,, já bych řekla, že "nee že by ji to neslušelo",, ono jí to protě nesluší! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit