-
Re: Re: Re: Re: Re: škola
neřekla bych -
Re: Re: Re: Re: Re: škola
jo znam *16* -
Re: Dakota
ahoj ploč si tady tak dlouho nebyla *7* -
Re: Re: Re: Re: škola
nemohla nikomu to nevadí a jak vidíš tak s vabank0000 sem si o tom pokecala a ty tu co hrála v harrym pottrovi znáš tu jessie cave *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
super zpáva pro stejně zděšený jako já
Meryl není ostříhanáááá! je to pravděpodobně paruka protože tam kde je to focený to bylo 12.2 a pak byla 13.2 na DFV zase se svýma nádhernýma vlasama!!!!! *14* *14* *14* *14* *8* -
Re: Re: Re: škola
Ach bože mimišku mohla bych tě ještě jednou poprosit aby si sem davala příspěvky o meryl a svoje zážitky ze školy který nikoho nezajímají do vzkazůůů?!?!?!?!!!!!!!????!!!??? !!!! -
Re: Dakota
Ale jo sandy taky ji mam ráda *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: asi se p*serete!!!
Holkyx a není to náhodou paruka??
mnpo mě se zdá že ona by si nenechala ostříhat ty úžasně dlouhé krázné vlasi. URČITĚ!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: škola
najdeš jí na www.youtube.com a tam si zadáš jessie cave nokia a tam se ti ukáže video které trvá 21vteřin a je to ta hned první ÚÚÚÚÚÚplně na začátku pak mi řekni jak se ti líbila. -
Dakota
Dakota Fanning je taková malá Meryl Streep(svým hereckým talentem), nezdá se vám??? =)) *14* -
Re: škola
*1* *1* *1* jj znám,ale tu reklamu sem neviděla *4* *3* -
škola
pro vabank000....do liberce bude to i v televizi na 47kanále.hele a znáš jessie cave(jak hrála v harrym potrovivi tam vypadala trhle ale jinak je moc hezká obzvlast v jedný reklamě) *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: hahahah
jejda,tak to byych nechtěla....a kam chodíš na školu? *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: hahahah
jo aha dk za vysvětlení ta stará škola byla dneska a bylo to hustý měli sme tělocvik venku a měli jsme baleríny(holky). *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* -
jj,je to v tom videu.... *3* -
Re: Re: Re: hahahah
jako,že v tom roce meryl ještě nebyla,že se narodila asi o 30 let později,myslím jako,jak si tam psala o to m roku 1910-20 *3* *14* -
to je fakt zajímavý, protože to je hned na první straně,... -
ŽÁDNOU NEMŮŽU NAJÍT:(((( -
Re: Re: hahahah
ted sem tě nepochopila jak to myslis *7* *4* -
no,, já bych řekla, že "nee že by ji to neslušelo",, ono jí to protě nesluší! *1*