-
Re: Mamma Mia!2
Taky jsem slyšela o tom že by se to mělo začít natáčet, a Meryl se ptali a ta jim to hned odkývla že to bere..Takže kdyby se natáčelo tak tam Meryl nejspíš bude:)...Nevím jestli to bude tento rok,jelikož ted Meryl myslím natáčí nový film Dirty tricks, kde by měla hrát:) -
Mamma Mia!2
Co je prosím vás pravdy na tom, že prej už chtějí začít natáčet Mamma Mia!2 ale Meryl se nikdo nezeptal? jakože ji tam už nechtějí.Podle mě je to pěkná kravina, ale četla jsem to na jednom blogu¨takže se musím zeptat. Přece bez Meryl by to bylo oničem!!! to musí být všem jasný *9* *1* -
Re: Re: Re: Re: Hovadina
no jasně ale nemusíš řikat že ji já špinim!! Já sem to nebrala ve zlym!!! -
ahoj
nemohla sem sem psát potože sme měli rozbitý internet. -
Re: MFF
hej nevím,ale kéžby jo,já bych hned jela,ale myslím,že nepřijede -
MFF
Tak co přijede ta Meryl konečně k nám do Karlových Varů?? prosím *1* -
Re: Re: Re: Hovadina
tak si to zase znova přečtěte,co je to za hovadinu....a nikde to v bulváru není -
Re: Re: Hovadina
hm, jasně špinit -
Re: Re: Re: Re: Re: Odhalení!!!!
No, já nevim, co na tom potřebuješ vysvětlovat :) Filmová pusa prostě není doopravdy. Jen HRAJEŠ že někoho líbáš,, nee že mu vykouneš mandle *1* *1* -
Re: Hovadina
jasně,že to jsou keci....zase ju chce tady někdo špinit....a přitom jsme FANclub -
oblíbená barva
tak sem na dobrý cestě, je to buť Modrá Bílá černá nebo zelená *14* co myslíte??? *7* -
Tak mi to prosim vysvětly:D -
tak to potom joooo *1* -
Eeeee.... ne:D -
a říká ti něco výraz filmová pusa? :) -
Re: Re: Re: Re: Re: moc moc moc prosííííím!
Tak ještě jednou promiň!! Tak co kámošky??? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: moc moc moc prosííííím!
mno já sem měla blbí období a vijela jsem na každýho. Moji kamarádi Meryl nemaj moc v lásce a pořád se mi vůdči ní vysmívají atd... Už s tím začíná i moje sestra achjo!§ *9* -
Re: sexy
She always:)..everywhere:******* -
Hovadina
Nic proti ale to je kravina jak cyp,že by Meryl měla něco se Stevem Martinem:D:D..OMG..Máte nějaké důkazy nebo novinářskou KACHNU? -
ja vim ja to viděla *3* ale jinak, nikde? (na veřejnosti?) Tamto přec byla její role ne? *4*