-
sos
hele chodi sem jeste sandy -
Re: Re: Re: Re: Re: Trapas
jo,přesně.třeba Sandra.Zlatá malina a Oscar....kravina roku -
Re: otáuka
mě už to mockrát napadlo,ale adresu mám jen do LA,takže nevím no -
otáuka
Hele lidičky chtěla jsem se jenom zeptat jestli některou z vás napadlo poslat Meryl dopis a jestli jste to uskutečnily???? *7* -
Re: Re: Re: Re: Trapas
To není o štěstí to je o tom že tu porotu vždycky někdo vožere a oni potom vybýraj blbě!!!!!!!! *1* -
Re: Re: Re: Trapas
no,že má ve všem štěstí?je 16 krát nominovaná na oscara a má jen dva....to není moc velký štěstí *3* *9* *1* *14* -
Re: Re: Trapas
svatáááá prvda a nevíš jestli sem chodí sendy *7* -
Re: Re: Re: Re: no koment
Tolik ne seženeš to za 9000 *15* *1* -
Re: Trapas
Tak třeba... No, podezřívání, že ma něco s Piercem a pusa se Sandrou... určitě toho bylo vic ale žadnej velkej trapas... taky když ji umřel snoubenec to muselo bejt všude... vždycky si řikam, že je to její jediná smůlA v životě... Jinak ma na vš štěstí.... *14* *9* -
Re: Re: Re: ČT 2
*14* *1* -
prosííííím
hele chodi sem ještě sandy *7* -
Re: Re: Re: no koment
Dneska do NY stojí letenka jenom 10 000..takže to není zas tak hrozny:) -
Trapas
lidi měla někdy Meryl v životě nějaky trapas nebo tak? jakože to třeba bylo v novinách?dík *7* -
Re: Re: Re: pls
http://kultura.idnes.cz/meryl-stree pova-kdybych-nebyla-herecka-kreslil a-bych-komiksy-puk-/filmvideo.asp?c =A090310_195053_filmvideo_jaz to je na idnes :D -
Re: Re: ČT 2
tady se někdo má .... jen tiše závidím -
Re: Re: ČT 2
tady se někdo má.... -
Re: Re: no koment
ok, takže to abych začala šetřit na letenku:D -
Re: no koment
ale jo ja tam pojedu s tebou, nebo ti pošlu pozvánku:D -
Re: ČT 2
no ja to mam na dvd, takže ne... *1* -
ČT 2
dívali jste se někdo ve čtvrtek na Zítra nehrajeme? hrálo to kolem 22.00 na ČT 2 já jsem během 15 minut usla takže z toho nic nemám, to asi že to bylo nadabovaný a navíc nejsem moc noční tvor *1* *1*