-
Re: Re: ehmehm
psala sem už na jinou diskuzi že za MĚSÍÍÍÍC -
Re: Re: Re: Re: Re: sandra&Meryl
Je jasný, že Meryl je lepší než Sandra, to ví každej ale podlemě kdyby to Meryl vyhrala bylo by to divný, Sandra prostě v tomhle filmu byla lepší. Zkuste si přectavit že řikate, tak Meryl má oskara za Kramerová vs. Kramer no pak za Sophiinu volbu, a za Julia a Julia? Nebyl to prostě tak dobrej film Meryl tam byla super ale osary se fakt davaj spíš za Drama, a dojáky.... Meryl to podle mě tay věděla. -
pls
zpráva pro zavisce! :mohla by sisem dat přímo odkaz(link) na ten rozhovor? Moc prosim prosim!
*14* -
Re: ehmehm
Možná, že kdyby si se na diskuzi Meryl Streep, bavila o Meryl Streep tak by ti někdo odepsal!!!!!!! Když chceš se někoho zeptat jak se má registruj se napiš mu do vzkazů!!!! Proč to neděláš??? *7* -
To jo no ale i tak sandra nehraje určo líp jak meryl a je jedno v jakým filmu, ale Meryl nesahá ani po kotníky!!!! -
ahujky
Haló? lidi viděli ste rozhovor s Merylkou na you tube( red carper) potvrdila že se na ní sandra stou pusou nasála:D prej meryl: U know, She loves me She hates me, She was kissing me at the last show!:D -
Re: sandra&Meryl
to mě bylo od začítku jasný, že Meryl nevyhraje, ale že to dostane Sandra. Ta totiž na rozdíl od Meryl hrála v dojemným filmu, což se o J&J opravdu říct nedá, že by to bylo dojemný.... Tam to funguje prostě takhle no... -
Re: Re: Re: Re: sandra&Meryl
to proto, že to bylo za 2 různý filmy, tudíž 2 různé role! -
Re: Re: ehmehm
jak se máš a co ve škole *7* -
naprostý souhlas,je to hnus -
mě taky...ale sandra mě hodně naštvala,protže ten film nestál za nic...meryl is best for me *14* -
Re: Re: Re: sandra&Meryl
Já taki ne ale myslím si že tem kdo vibíral kdo vyhraje oscara tak že nebyl úplně při smyslech. Tak jako aby 1 herečka vyhrála ocenění vpředešlej den za nejhorší hereckej výkon a hned další den vyhrát za nejlepší herecký výkon tak to moc dobře nechápu. *9* -
Prosím Tě to víš že nemá:P..Ona je nejlepší..HODNĚ MĚ POSLEDNÍ DOBOU INSPIRUJE..ve všem:))) -
Re: Re: Re: sandra&Meryl
sandra je kráva.na meryl nemá.... -
Re: ehmehm
:D Ahoj mimísku :) -
Re: Re: sandra&Meryl
Já Sandru nemusím, je mi nesympatická :) Zajímalo by mě, za co to vyhrála.
U Meryl mě to mrzí, mohla to vyhrát do třetice všeho dobrého :) Ale v televizi jsem to bohužel neviděla :((( -
ehmehm
holky já sem tu taky tak mě laskavě odepisujte dk -
blbej!!Meryl zase nevyhrala!!Pritom v Its complicated to zahrala vyborne!!Ale asi to na Sandru nestacilo...skoda *9* -
Ahoj děvčata. Já se mám celkem dobře. Vždyť není všem dnům konec... jo a četli jste ten rozhovor s Meryl na idnes.cz??
Jestli ne tak si to přečtěte!!! *14* -
oooooo
čus faninky jak se máte dneska to bylo děsný ve škole myslela sem že nakopu do......(prdele)